Neler Yeni

Acil telefonumu nasıl sıcaklatabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar telefonum note 8 pro su kscti ekranda su lekesi var öğrenciyim 1k para isterler minimum buharlaştıracagim en yuksek grafiklerde vs. Oyun oynadim max45 gördü ne yapabilirim extradan feneri açtım jarza takdım ekran kadı aldim eifi açtım konum açtım başka ne yapabilirim

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Saç kurutma makinesi ile kurutmaya çalış.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam o sekil olmaz telefonu kendi sicaklatmam lazim içerden oyun oynuyorum flan ama yok max47 derece oldu
Yastığın altına koy hava ile teması min seviyeye ineceği için çok ısınır sakın unutma yanacak duruma gelir.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar telefonum note 8 pro su kscti ekranda su lekesi var öğrenciyim 1k para isterler minimum buharlaştıracagim en yuksek grafiklerde vs. Oyun oynadim max45 gördü ne yapabilirim extradan feneri açtım jarza takdım ekran kadı aldim eifi açtım konum açtım başka ne yapabilirim
Boş yere telefonu komple bozarsın, öyle şeyler yapmanı pek tavsiye etmem.

O su buharlaşacak bir su ise telefona birkaç gün elleme yakınına nem çekici bir şey koy zaten kendi gider. Ama baya içinde ise içini açıp iyice temizlemek en mantıklısı.

Kontfire

80+ Silver
Ben sarjdayken telefonla konuştuğumda çok ısındığınj hissediyorum ama kulağını yakın tutma riske atma kendini

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Ben sarjdayken telefonla konuştuğumda çok ısındığınj hissediyorum ama kulağını yakın tutma riske atma kendini
Su kaçmış telefonu şarja takmak hiç sağlıklı bi hareket olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Su kaçmış telefonu şarja takmak hiç sağlıklı bi hareket olmaz
Hocam üzerinden zaman geçti ve daha önce birisi yapmış onun teli dahda kötü idi benimki musluk suyuna düştü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş yere telefonu komple bozarsın, öyle şeyler yapmanı pek tavsiye etmem.

O su buharlaşacak bir su ise telefona birkaç gün elleme yakınına nem çekici bir şey koy zaten kendi gider. Ama baya içinde ise içini açıp iyice temizlemek en mantıklısı.
Hocam zaten yeni nesil telefonlar fazla ısınınca kendini kapatıyor biris yapmış ve olmus

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Öyle şeyler yapmanı önermem ama eğer ısıtmak istiyorsan note 8 pro en iyi şarjda ısınıyor şarja tak arka planda genshin impacti çalıştır ve üstüne yorgan battaniye vs kapat max sıcaklığı ancak bu şekilde görebilirsin.
Not: Tekrar hatırlatmak istedim kesinlikle önermem telefon ciddi zarar görebilir

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Hocam üzerinden zaman geçti ve daha önce birisi yapmış onun teli dahda kötü idi benimki musluk suyuna düştü
Program var ya telefonun içindeki suyu atmak için neydi o programın adı hatırlamıyorum

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Öyle şeyler yapmanı önermem ama eğer ısıtmak istiyorsan note 8 pro en iyi şarjda ısınıyor şarja tak arka planda genshin impacti çalıştır ve üstüne yorgan battaniye vs kapat max sıcaklığı ancak bu şekilde görebilirsin.
Not: Tekrar hatırlatmak istedim kesinlikle önermem telefon ciddi zarar görebilir
Hocam daha once birisi yapmış ve olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,016,799
Üyeler
161,143
Son üye
ArdaKala
Top Bottom