Neler Yeni

Acil telefonumu nasıl sıcaklatabilirim

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Hocam daha once birisi yapmış ve olmuş
İllaki ısıtmak istiyorsanız dediklerimi deneyebilirsiniz ama riskli olduğunu unutmayınız ve bir sıkıntı fark ettiğinizde telefonu yorganın battaniyenin artık neyin altına koyduysanız oradan çıkartın şarjdan da çıkartın ve uzaklaşın
Bence telefonun patlama riskine girmeyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
İllaki ısıtmak istiyorsanız dediklerimi deneyebilirsiniz ama riskli olduğunu unutmayınız ve bir sıkıntı fark ettiğinizde telefonu yorganın battaniyenin artık neyin altına koyduysanız oradan çıkartın şarjdan da çıkartın ve uzaklaşın
Bence telefonun patlama riskine girmeyin
Hocam kendi kendine kapancagi için patliyacaguni sanmıyorum

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA

Malapuko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emre
play store'a heater yazıp uygulamadan yapabilirsin

Arkadaşlar telefonum note 8 pro su kscti ekranda su lekesi var öğrenciyim 1k para isterler minimum buharlaştıracagim en yuksek grafiklerde vs. Oyun oynadim max45 gördü ne yapabilirim extradan feneri açtım jarza takdım ekran kadı aldim eifi açtım konum açtım başka ne yapabilirim
Ekran yansıt bir yere blutut bağla navigasyon konum aç ama en önemlisi de ekran yansıt

Berkarda

80+ Silver
Fırına at
Mesaj otomatik birleştirildi:

şaka call of oyna

tiktok falan arkaplanda telefonun anasını ağlat

blueetooh aç dosya aktar konum video izle tiktok ve arkada youtube pre varsa arka planda

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar su baloncuklari çekilmiş geriye doğru tam olarak yapamadim ama 47 dereec flan ışık sızması vardi sol altta o gitti yani hiç bişe kaybetmicek arkadaşlar bence denemeli minimum 50 dereceye kadar çıkmalı bence daha iyi olur ama işe yarıyor belki içindeki su gitmiş olabilirde ama emin değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,911
Üyeler
161,161
Son üye
Kayradecnn
Top Bottom