Neler Yeni

acil yardım ekran kartı bozulmuş olabilir

oflee123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ATIF YILDIZ
Xfx rx 6600 ekran kartı aldım. 2 aydır kullanıyorum. Bir süredir pcyi açmadım. Şimdi açınca pc 2 dakika içinde kapandı. Kontrol ettiğimde ekrana görüntü gelmiyor. Ayrıca ekran kartının fanı da dönmüyor. Sanırım kart çalışmıyor. Çözümü var mıdır ? Karta ne olmuş olabilir ?

Rrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kağan Göktürk
Xfx rx 6600 ekran kartı aldım. 2 aydır kullanıyorum. Bir süredir pcyi açmadım. Şimdi açınca pc 2 dakika içinde kapandı. Kontrol ettiğimde ekrana görüntü gelmiyor. Ayrıca ekran kartının fanı da dönmüyor. Sanırım kart çalışmıyor. Çözümü var mıdır ? Karta ne olmuş olabilir ?
Kartın kablolarını kontrol ettin mi kablolarda sıkıntı olabilir yanmış olabilir gevşemiş olabilir onlara bir bak

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
genelde kartlar 55 60 dereceye gelince fan açar, bilgisayarın şartelini indir güç kablosunu çıkar bios pilini sök 1dk bekle geri tak aç olmaz ise tek ram takarak çalıştırmayı dene

oflee123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ATIF YILDIZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 aylık kartın bu şekilde bozuluyorsa güç problemi olabilir. PSU yeterli mi? Psu bağlantılarını kontrol edin. Gevşek fiş olmasın.
R5 5500 16 gb ram ile kullanıyorum. 500 watt 80 plus psu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

D
genelde kartlar 55 60 dereceye gelince fan açar, bilgisayarın şartelini indir güç kablosunu çıkar bios pilini sök 1dk bekle geri tak aç olmaz ise tek ram takarak çalıştırmayı dene

Denedim fakat olmadı

Kartın kablolarını kontrol ettin mi kablolarda sıkıntı olabilir yanmış olabilir gevşemiş olabilir onlara bir bak
Ekran kartının 8li güç girişine 6lı ve 2lı kablo takmıştım fan çalışmıştı sorun oradan mı oldu acaba

Top Bottom