Neler Yeni

Yardım Yeni taktığım ekran kartı Valoda hata veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
2 aydır anakarta gömülü gpu kullanıyorum sorunsuz bir şekilde oynatıyodu fpsimi ve oynayabileceğim oyun sayısını arttırmak için 2. El ekran kartı aldım (bozuk değil güvenilir bir akrabam gönderdi) ekran kartının markası hd 4850 ışlemci i5 3340 fotoğraftaki hatanın çözümü varmıdırAlıntıyı görüntüle

zorlu123123

80+ Bronze
2 aydır anakarta gömülü gpu kullanıyorum sorunsuz bir şekilde oynatıyodu fpsimi ve oynayabileceğim oyun sayısını arttırmak için 2. El ekran kartı aldım (bozuk değil güvenilir bir akrabam gönderdi) ekran kartının markası hd 4850 ışlemci i5 3340 fotoğraftaki hatanın çözümü varmıdırAlıntıyı görüntüle
ekran kartı valo açmak için yeterli değil sanırsam eski sürüm driver kapsıyor valonun gerektirdiği 5.0 gibi güncel versiyonlara erişim sağlayamıyorsun galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Yanık

Top Bottom