Acil yardım gerekiyor ram

Reaksiyon skoru
10
arkadaşlar asus tuf gaming f15 model laptop kullanıyorum içinde 16gb ram takılı boş slot var ben 16gb herşeyi uyan aynısından 1 adet daha 16lık ram aldım ama oturmuyor dişleri yamuk kalıyor yardımcı olabilir misiniz ayrıyetten ters taktığımda demir teller kapanmıyor ve sistem rami görmüyor

Ekler

• IMG_4976.webp
    IMG_4976.webp
    1.4 MB · Hit: 25

Ters çevirip yuvaya oturtup bastırıyolar genelde yandaki demir tellere öyle oturuyor gibi. Bir kaç video daha var bakabilirsin, direkt karşıdan değil de 30-45 derece bir açıyla yuvaya oturt dişler oturacak şekilde sonra yukarıdan bastır videodaki gibi. RAM takarken batarya girişini çıkarın diyor ama adam yapmamış bilemiyorum.

arkadaşlar asus tuf gaming f15 model laptop kullanıyorum içinde 16gb ram takılı boş slot var ben 16gb herşeyi uyan aynısından 1 adet daha 16lık ram aldım ama oturmuyor dişleri yamuk kalıyor yardımcı olabilir misiniz ayrıyetten ters taktığımda demir teller kapanmıyor ve sistem rami görmüyor
fotoğrafta ki çentikler ters duruyor ona göre çevirip takın diğer türlü zorlamayın hafif dikey bir şekilde takıp oturtmayı denediniz mi youtube da videoları bulunuyordur

Geri