bilgisayar hdd yi herhangi bir şekilde görmüyor bu sebeple dediğin işlem uygulanamazKurtarma ayarı yap belki düzelir aklıma bir şey gelmiyor şuan.
Benim eski laptop'ta bu tarz bir sorun olmuştu kurtarma ile çözmüştüm ama büyük ihtimalle benim sorun yazılımsal'dı bu arkadaşın HDD'sinde sorun var.bilgisayar HDD yi herhangi bir şekilde görmüyor bu sebeple dediğin işlem uygulanamaz
bilgisayarcılara pek güven olmuyor ama eğer açabilirsen içini hdd yi çıkartıp takmanı öneririm bunun için youtube da videolar bulabilirsin, bazen bios hataları da oluyor bir arkadşın biosu güncellendikten sonra hdd yi görmemişti sonra eski bios sürümüne geri dönüş yapmıştık.hocam bilgisayarciya mi goturmem lazim yoksa formatmi atmam lazim
hocam hddyi cikardim biraz bekledim sonra tekrar taktim ama hala ayni sorunbilgisayarcılara pek güven olmuyor ama eğer açabilirsen içini HDD yi çıkartıp takmanı öneririm bunun için youtube da videolar bulabilirsin, bazen bios hataları da oluyor bir arkadşın biosu güncellendikten sonra HDD yi görmemişti sonra eski bios sürümüne geri dönüş yapmıştık.
hocam sonradan orda ingilizce bi yazi cikti anladigima gore set bolt priority dekileri dogru siraya koymamiz lazimmis yada hss kismini dogru yere koymamiz gerekiyor ben alamiyorum dogrusundan siz anladsankz yardim edermisinizbilgisayarcılara pek güven olmuyor ama eğer açabilirsen içini HDD yi çıkartıp takmanı öneririm bunun için youtube da videolar bulabilirsin, bazen bios hataları da oluyor bir arkadşın biosu güncellendikten sonra HDD yi görmemişti sonra eski bios sürümüne geri dönüş yapmıştık.
evet dediğin doğru ama görmediği bir hdd yi nasıl öncelik atıcaksın onu soruyorum bir de pc açılınca hdd den ses geliyor muhocam hddyi cikardim biraz bekledim sonra tekrar taktim ama hala ayni sorun
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sonradan orda ingilizce bi yazi cikti anladigima gore set bolt priority dekileri dogru siraya koymamiz lazimmis yada hss kismini dogru yere koymamiz gerekiyor ben alamiyorum dogrusundan siz anladsankz yardim edermisiniz