Neler Yeni

Acil yardım lazım virüs tehditi

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
1634693094574.png

nslookup adlı dosyanın görev yöneticisinde cpuyu %100 çalıştırdığını fark ettim valorant sırasında oyunda ağır kasmalar oluştu sistemim üst seviye bir sistem bu imkansız ve ilk defa başıma geliyor görev yöneticisinden baktığımda komut dosyası falan açılıyor cpu aşırı derece çok kullanıyor sizce ne virüs olabilir diye düşündüm ne yapmam lazım defender görmüyor aşırı derecede bilgisayarı kastırıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek olarak disk part diye bir şey gördüm bu da kastırıyor
1634693312474.png

notepad falan çalışıyor işlemciyi full kullanıyor yardım edin gençler

1634694125783.png

malwarebytes ile tarama yaptım böyle bir şey çıkıp duruyor sürekli engelliyor fakat nasıl silinceğini nasıl müdahale ediceğimi anlamadım

Son düzenleme:

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

gybemoya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Levent ÇAMLIBEL
Dosyaları yedekleyip format atmak en kolayı. Yoksa çok uğraşırsınız. Dosyaları yedeklemek ve format atmak daha az yorucu olur ve daha kısa sürer.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Dosyaları yedekleyip format atmak en kolayı. Yoksa çok uğraşırsınız. Dosyaları yedeklemek ve format atmak daha az yorucu olur ve daha kısa sürer.
çok merak ediyorum inan 0 korsan ve farklı yazılım indirdim bugün r6 siege indirdim sadece ve bi anda oldu

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
virüsü kaldırdım mining trojan bulaşmış hiçbir bilindik antivirüs trojan kaldıran programlar iş görmedi gridinsoft ile halletim

gybemoya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Levent ÇAMLIBEL
Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım dostum. Bir arkadaşıma sorduğumda "Steam'deki" bazı oyunların bile bilgisayarından mining yaptığını söyledi. tabii ki aslı var mı bilmiyorum ama R6'dan dolayı olabilir sanırım. Halletmene sevindim.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım dostum. Bir arkadaşıma sorduğumda "Steam'deki" bazı oyunların bile bilgisayarından mining yaptığını söyledi. tabii ki aslı var mı bilmiyorum ama R6'dan dolayı olabilir sanırım. Halletmene sevindim.
beni şaşırtan herkesin önerdiği programları teker teker denedim hiçbir işe yaramadı gittim yabancı kaynaklardan bi program buldum dipte köşede o direk çözdü sorunu

Top Bottom