Neler Yeni

Acil Yardım Ürün W11'Im Gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Balkesen
Bilgisayarımda satın aldığım dijital lisans w11 kullanıyordum
Bir kaç gün önce pc ye format attım sorunsuz biçimde kullanıyordum bugün de bios güncellemesi yaptım
Güncellemeden sonra 2-3 saat kullandım sorunsuz ama pc yi kapatıp açtığımda windowsu etkinleştir yazıyordu ayarlarda etkinleştirmeye girdiğimde cihazınızın donanımının değiştiği bildirildi yazıyordu sorun gidere tıkladım orijinal lisans almalısınız yazıyordu
onun altında da donanımda değişiklik yaptım yeri vardı ona tıkladım pc mi buldu seçtim etkinleştir dedim ama etkinleştirilemiyor yazıyor bu durumu nasıl çözerim
Windowsum anakartıma gömülü değil mi ne yapmam gerek

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Asım
Bilgisayarımda satın aldığım dijital lisans w11 kullanıyordum
Bir kaç gün önce pc ye format attım sorunsuz biçimde kullanıyordum bugün de bios güncellemesi yaptım
Güncellemeden sonra 2-3 saat kullandım sorunsuz ama pc yi kapatıp açtığımda windowsu etkinleştir yazıyordu ayarlarda etkinleştirmeye girdiğimde cihazınızın donanımının değiştiği bildirildi yazıyordu sorun gidere tıkladım orijinal lisans almalısınız yazıyordu
onun altında da donanımda değişiklik yaptım yeri vardı ona tıkladım pc mi buldu seçtim etkinleştir dedim ama etkinleştirilemiyor yazıyor bu durumu nasıl çözerim
Windowsum anakartıma gömülü değil mi ne yapmam gerek
Üzülerek söylüyorum ama kandırılmış olabilirsiniz. Aldığınız lisans orijinal değil galiba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Balkesen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üzülerek söylüyorum ama kandırılmış olabilirsiniz. Aldığınız lisans orijinal değil galiba.
Sağlam lisans üzerinden almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten şuan 20tl civarı bir şey tekrar alıp etkinleştirsem herhangi bir sorunla karşılaşabilir miyim

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Asım

Zaten şuan 20tl civarı bir şey tekrar alıp etkinleştirsem herhangi bir sorunla karşılaşabilir miyim
20 TL olan ürün anahtarına ben olsam güvenmem. Destek ekibi ile iletişime geçmenizi öneririm.

oliveforge99

80+ Silver

Tekrar satın almayın. destek@saglamlisans.com adresine mail atın. Sipariş numaranızı bildirin ve meseleyi anlatın. Bir kaç gün içerisinde çözüyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Balkesen
20 TL olan ürün anahtarına ben olsam güvenmem. Destek ekibi ile iletişime geçmenizi öneririm.
piyasada güvenilir kabul edilen sitelerde bu fiyatlar var mesela saglamlisansdan w11 pro yu 1 sene önce 100tl ye almştım şuan 20tl aynı sitede

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Asım
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Balkesen
Tekrar satın almayın. destek@saglamlisans.com adresine mail atın. Sipariş numaranızı bildirin ve meseleyi anlatın. Bir kaç gün içerisinde çözüyorlar.
Peki onlar nasıl bir geri dönüş sağlayacak, yeni bir kod mu verecekler yoksa eskisini tekrar mı verecekler

Bana önceden gönderilen kodu tekrar girmeyi denesem olur mu

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Asım
Peki onlar nasıl bir geri dönüş sağlayacak, yeni bir kod mu verecekler yoksa eskisini tekrar mı verecekler

Bana önceden gönderilen kodu tekrar girmeyi denesem olur mu
Ürün anahtarı epostanıza geliyor diye biliyorum. Silmediyseniz eski anahtar duruyordur. Ulaşırsanız elbet yardımcı olurlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Balkesen
O zaman paylaşımlı olabilir.
bios güncelledikten sonra oldu bu olay onu göz önünde bulundurursak yanlış bir şey yapmış olabilir miyim sizce

bios güncellediğimde bitlocker ile ilgili bir yazı geldi karşıma evet dedim geçtim daha sonra bios update bittiğinde bir ekran karşıma çıktı ne dediğini tam olarak anlayamadım ve y tuşuna basmamı istedi y ye bastıktan sonra tekrar biosa atıp pc başladı

Top Bottom