Acil yardım! Win 11 i yeni yükledim fakat bazı aygıtları görmüyor ve wifi yok

tahaa1

80+
Reaksiyon skoru
38
Ekran kartina mocrosoftun yaziyor fakat rtx3050 ti yazmasi gerekiyordu. Ve wifi de ayarlarda yok. İnternetteki tüm sorun cozum yolarina basvurdum fakat bulamadım. Uçak moduda açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer aygitlae bolumunde bir çok bilinmeyen aygıt görünüyor

Yok mu bilen biri fln

Ekler

• IMG_20220818_171836.jpg
    IMG_20220818_171836.jpg
    3.4 MB · Hit: 38
  • IMG_20220818_171836.jpg
    IMG_20220818_171836.jpg
    3.4 MB · Hit: 29
Son düzenleme:
Ekran kartina mocrosoftun yaziyor fakat rtx3050 ti yazmasi gerekiyordu. Ve wifi de ayarlarda yok. İnternetteki tüm sorun cozum yolarina basvurdum fakat bulamadım. Uçak moduda açılmıyor

Diğer aygitlae bolumunde bir çok bilinmeyen aygıt görünüyor

Yok mu bilen biri fln
Nereden nasıl kurdunuz?

Driverlar yok kablo varsa kablo tak bütün driverları kendi kuracaktir eğer kablo ile baglayamiyorsan telefonu USB ile bagla telefondan paylaşım seçeneklerine girip USB internet paylaşımı de bu şekilde wifi paylaşımı yapmış olursun.

Windows Update'i çalıştırın, o gerekli her şeyi yapacaktır. Onun dışında sadece ekran kartı driverini Geforce Experience aracılığı ile kurun. Başka bir kaynaktan driver kurulumu yapmayın.

Merhaba mesajlar gelmeden önce win 11i silip win 10 geçtim. Düzelmeyince bir tirsmistim. Fakat sonunda rthernat kablosu bulup takinca gerekli güncellemelerden sonra 2 driver hariç düzeldi.
Bu 2 driverdan biri touch pad bir diğeri ise hoparlör. Hp nin uygulamasında bu durumu çözüme kavuşturamadım. Yarın ilk işim hp yetkili servisi ile iletişime geçip bu driver sorunlarini bildirmek. Eğer donanım sorunu varsada garanti yi kullanır ya da geri veririm. Tavsiyeleriniz için tesekkürler

Merhaba mesajlar gelmeden önce win 11i silip win 10 geçtim. Düzelmeyince bir tirsmistim. Fakat sonunda rthernat kablosu bulup takinca gerekli güncellemelerden sonra 2 driver hariç düzeldi.
Bu 2 driverdan biri touch pad bir diğeri ise hoparlör. Hp nin uygulamasında bu durumu çözüme kavuşturamadım. Yarın ilk işim hp yetkili servisi ile iletişime geçip bu driver sorunlarini bildirmek. Eğer donanım sorunu varsada garanti yi kullanır ya da geri veririm. Tavsiyeleriniz için tesekkürler
Bu kadar hızlı aceleci davranmasaydın keşke. Windows Update isteğe bağlı sürücülere bak onların sürücüsü de oradadır.

Bu kadar hızlı aceleci davranmasaydın keşke. Windows Update isteğe bağlı sürücülere bak onların sürücüsü de oradadır.
Reis keske oyle yapsyamisim gercketen de olsun. O hoparlor ve touchpadin driverlarini tek tek aratip indirmek zlrunda kaldim. Yaklasik 1 saatimi fln alfilar fakat su an sorun kalmadi. Tesekkurler

Reis keske oyle yapsyamisim gercketen de olsun. O hoparlor ve touchpadin driverlarini tek tek aratip indirmek zlrunda kaldim. Yaklasik 1 saatimi fln alfilar fakat su an sorun kalmadi. Tesekkurler
Bir saat aramana gerek yok ki. Bilgisayarın hangi marka ise adını ve driver yaz çıkıyor. (Mesela Asus driver) siteye modelini giriyorsun touchpade kadar tüm driverlar orada bulunuyor indirip kuruyorsun.

Malesef sitesinde yoktu. Ayigiti bilinmeyen aygit olarak gorunuyordur. Bir daha urun kimlikleriyle ugrasipbdriver paxkeler ugrastim. Bazilari direkt windows update diuor ama o ayalar hwr zaman hepsini kapsamiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,331
Üyeler
185,710
Son üye
karpat06
Geri