BIOS üzerinden BOOT menüsünde işletim sisteminin kurulu olduğu diski en üste getirin veya seçin.Bilgisayarımda hem HDD hemde SSD var bugun HDD yi sökmek istedim windows SSD de kurulu fakat HDD yi çıkartıgımda ve bilgisayarı açtığım zaman bios sayfası açılıyor ve çıkamıyorum ne yapmam lazım?
EvetÖncelik'le Konu başlığını düzeltirmisin.
Bios ekranından Boot ayarlarını yaptınız mı ? ve Windows'un SSD'ye kurulu olduğuna eminmisin.
Bunu hdd yi takıpmı yapmam gerekiyo yoksa çıkartıpmıBIOS üzerinden BOOT menüsünde işletim sisteminin kurulu olduğu diski en üste getirin veya seçin.
Daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz rica etsemEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu HDD yi takıpmı yapmam gerekiyo yoksa çıkartıpmı
youtubede videolar var bios ayarlardan pc açılırken ssd bölümünü seçmen gerekBilgisayarımda hem HDD hemde SSD var bugun HDD yi sökmek istedim windows SSD de kurulu fakat HDD yi çıkartıgımda ve bilgisayarı açtığım zaman bios sayfası açılıyor ve çıkamıyorum ne yapmam lazım?
Bilgisayarımda hem HDD hemde SSD var bugun HDD yi sökmek istedim windows SSD de kurulu fakat HDD yi çıkartıgımda ve bilgisayarı açtığım zaman bios sayfası açılıyor ve çıkamıyorum ne yapmam lazım?
Tam tersi olacak.SSD yi sök HDD yi bağla eğer windows a girerse Windows SSD de kurulu demektir .
bunu denemen 5dk sürmez