macunun bozulma tarihi varmıdır bilmiyorum ama termal macun yenilemeyi sezondan sezona yaparsan çok daha iyi olur1.5 yıl önce almıştım 1 kere kullanmıştım sadece sonra çekmeyece atmıştım bozulmuş mudur yoksa tekrar kullanılabilir mi? Ayrıca pc nin termal macun yenileme süresi ne kadar olmalı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
artic mx4 dü markası bu arada
macunun bozulma tarihi varmıdır bilmiyorum ama termal macun yenilemeyi sezondan sezona yaparsan çok daha iyi olur
Anladım hocam teşekkür ederim 50 55 derece boşta ısı normal mı bu yaz sıcaklarında yoksa yüksek mi işlemci 5600 soğutması perfan 120hGüneş ve nemden uzak tuttuysan bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Çok çok PC'deki macunu temizleyip yenile ve sıcaklığına bak.
Atıyorum eski performansı vermiyordur, ısıdan dolayı kendisini korumaya alıp güç kapatıyordur o zaman yenisini alırsın.
50 55 derece boştayken fazla gibi geldi.Anladım hocam teşekkür ederim 50 55 derece boşta ısı normal mı bu yaz sıcaklarında yoksa yüksek mi işlemci 5600 soğutması perfan 120h
Değiştirecem hocam şu yks sınavı bitsin aklıma koydum yeni bir tane macun alır değiştiririm50 55 derece boştayken fazla gibi geldi.
Boştayken 35-45 arasında
oyun oynarken 70-85 (85 olmaması daha iyidir.)
en sıcak hali 90 derece.
Bu şekilde olmalı diye biliyorum.
Termal macunu değiştirirsen muhtemelen etki edecek ve boştayken 40 derece civarında olacaktır
Thermal Grizzly güzeldir.Değiştirecem hocam şu yks sınavı bitsin aklıma koydum yeni bir tane macun alır değiştiririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Macun öneriniz var mı şimdi bozulduysa ugraşamam Thermal Grizzly nasıldır?
Herhalde 12.5 w luğu iyimiş onu alırım büyük ihtimalde 1 gr yeter miThermal Grizzly güzeldir.
Ben bunu kullanıyorum boştaki sıcaklık i5 13400f 40 derece
Oyunlarda vs FPS oynadığım için de çok ısınmıyor 60 derecelerde seyrediyor:
1 gram yeter.Herhalde 12.5 w luğu iyimiş onu alırım büyük ihtimalde 1 gr yeter mi