Mavi Ekran Açıp kapatma anında mavi ekran

ErenErk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Win11 de Mavi ekran aldığım için format attim ve win10 a geçtim, tüm driverları kurdum her şeyi hallettim, windows 10 güncellemelerini yaptım.

Ekte paylaştığım şekilde yaklaşık 1 1.5 saat açık bıraktım her şeyi tam performansta kullansın diye, testin sonucunda her
hangi bir kapanma mavi ekran vb olmadı.

Sadece pc yeni açılırken ve kapanırken mavi ekran alıyorum, nedeni ne olabilir

Edit: Sadece açma kapatma anında değil boştayken dahi mavi ekran alıyorum

Ekler

• 1000282399.webp
    1000282399.webp
    2 MB · Hit: 34
Son düzenleme:
Win11 de Mavi ekran aldığım için format attim ve win10 a geçtim, tüm driverları kurdum her şeyi hallettim, windows 10 güncellemelerini yaptım.

Ekte paylaştığım şekilde yaklaşık 1 1.5 saat açık bıraktım her şeyi tam performansta kullansın diye, testin sonucunda her
hangi bir kapanma mavi ekran vb olmadı.

Sadece pc yeni açılırken ve kapanırken mavi ekran alıyorum, nedeni ne olabilir
Mavi ekran yedikten sonra olay görüntüleyici bir hata kodu çıkar. O kodu söylemen lazım

Hocam olay goruntuleyici yazin başlat kismina oradan girip Windows Gunlukleri> sistem kismina gelin orda kaydirdikça ÖNEMLI olarak Kirmizi X ile isaretlenmiş hatayi gorebilirsin

Hocam olay goruntuleyici yazin başlat kismina oradan girip Windows Gunlukleri> sistem kismina gelin orda kaydirdikça ÖNEMLI olarak Kirmizi X ile isaretlenmiş hatayi gorebilirsin
Arama olay görüntüleyici - özel gorunumler- Yönetim olaylari. 5 10 sn sonra orda hatalar çıkar. Tam mavi ekran aldığın saniye verilen hata kodu sana bilgi verir. O hata kodunu Google da arat cozumleri denersi
Tesekkur ederim. Kırmızı olarak işaretlenen 1001 bugcheck ve 41 kernel power var, onun dışında sarı uyarı olarak işaretlenen 10016 distributedCOM var

Kernel Power işletim sistemi güç kaynagi ekran karti gibi çook fazla sebebi olabilen bir hata

Kernel Power işletim sistemi güç kaynagi ekran karti gibi çook fazla sebebi olabilen bir hata
Asıl sorunu nasil saptayabilirim peki hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios guncellemesi varsa yapın. Ramde sorun yoksa üstteki arkadaşın yazdiklarindan birisidir
Güncellemeyi yaptım hocam şimdi, tekrar olacak mı diye bekliyorum

Geri