Birsürü nedeni olabilir hocam bu durumda.açma düğmesine bastığımda bilgisayar çalışıyor fakat görüntü gelmiyor, kapatma düğmesine basılı tutup kapatıyorum ondan sonra tekrardan açmayı denediğimde görüntü geliyor
ramleri çıkar tak yaptım anakarttada bir sıkıntı yok gibi gözüküyor psu dan kaynaklı olabilir mi harddiskim de bozuldu çünkü kafa atma problemi var hdd nin vııı tık vııı tık diye ses yapıyorBirsürü nedeni olabilir hocam bu durumda.
Anakart arızası olabilir
Ram arızası/ramin yerine oturmaması olabilir
Olası bir PSU arızası olabilir.
Ekran kartından kaynaklanan bir arızası olabilir.
Kısaca tüm her şey olabilir biraz daha açmanız gerekiyor problemi. Ama siz yine bi ramleri çıkar tak yapıp deneyin
Düşük bir ihtimal ama olabilirramleri çıkar tak yaptım anakarttada bir sıkıntı yok gibi gözüküyor psu dan kaynaklı olabilir mi harddiskim de bozuldu çünkü kafa atma problemi var hdd nin vııı tık vııı tık diye ses yapıyor
bilgisayar 2. açılışta çalışıyor genelde anakart yansa yine çalışabilir mi?benimde öyleydi anakart yanmış demişlerdi
bende bilmiyorum bleki sorunu baskadırbilgisayar 2. açılışta çalışıyor genelde anakart yansa yine çalışabilir mi?