Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 29,559
Açtığım sosyal yardımlaşma Discord sunucusu sizce faydalı mı?
Sunucu hakkında özet bilgi:
Bunalmış, konuşmak isteyen insanların konuşabileceği, yalnız kalmamasını sağlamak adına açılmıştır. Kar amacı gütmemektedir. Herhangi bir ücret talep edilmemiştir veya istekte bulunulmamıştır. Olmayacak da. Gönüllülük esas.
İki tür rol var:
Şimdiye kadar kaç kişi sana ulaştı?
3 kişi sunucudan yardım istedi şimdiye kadar:
Şimdiye kadar 2 kişiyi intihardan döndürdüm, 1 OKB hastasına minnak bir yardımda bulundum. Ondan sebep bu sunucuyu açma güvenini kendimde gördüm.
SUNUCU LİNKİ İSTEMEYİN! REKLAMA GİREBİLECEĞİNDEN VERMEK İSTEMİYORUM.
Şimdi neden böyle bir konu açma gereği duyduğuma gelirsek;
aktiflik yok la. Günde 3 defa bunalım konusu açılınca sürekli sunucuyu açayım bari sırf bunun üstüne yardım odaklı bir platform olsun dedim. Şimdi de o konular yok.
Acaba bu sunucu insanların işine yarar mı yaramaz mı sizin fikrinizi almak istedim.
Sunucu hakkında özet bilgi:
Bunalmış, konuşmak isteyen insanların konuşabileceği, yalnız kalmamasını sağlamak adına açılmıştır. Kar amacı gütmemektedir. Herhangi bir ücret talep edilmemiştir veya istekte bulunulmamıştır. Olmayacak da. Gönüllülük esas.
İki tür rol var:
- Destek Arkadaşı : Ciddi bir roldür. Özel bilet kanallarına erişim sağlar. Özel konuşmak isteyen ve birebir destek isteyenlere destek verir.
- Gönüllü : Herkese açık kanallarda insanlara yardım eden, tavsiye veren kullanıcıların sahip olduğu roldür.
Şimdiye kadar kaç kişi sana ulaştı?
3 kişi sunucudan yardım istedi şimdiye kadar:
- Depresyon, anksiyete (devam ediyor)
- Anksiyete (devam ediyor)
- Anksiyete (yardım talebi sonradan ret edildi)
Şimdiye kadar 2 kişiyi intihardan döndürdüm, 1 OKB hastasına minnak bir yardımda bulundum. Ondan sebep bu sunucuyu açma güvenini kendimde gördüm.
SUNUCU LİNKİ İSTEMEYİN! REKLAMA GİREBİLECEĞİNDEN VERMEK İSTEMİYORUM.
Şimdi neden böyle bir konu açma gereği duyduğuma gelirsek;
aktiflik yok la. Günde 3 defa bunalım konusu açılınca sürekli sunucuyu açayım bari sırf bunun üstüne yardım odaklı bir platform olsun dedim. Şimdi de o konular yok.