Neler Yeni

Açtığım sosyal yardımlaşma Discord sunucusu sizce faydalı mı?

• Oy kullanan toplam üye
    7

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,559

Sunucu hakkında özet bilgi:
Bunalmış, konuşmak isteyen insanların konuşabileceği, yalnız kalmamasını sağlamak adına açılmıştır. Kar amacı gütmemektedir. Herhangi bir ücret talep edilmemiştir veya istekte bulunulmamıştır. Olmayacak da. Gönüllülük esas.
İki tür rol var:

• Destek Arkadaşı : Ciddi bir roldür. Özel bilet kanallarına erişim sağlar. Özel konuşmak isteyen ve birebir destek isteyenlere destek verir.
  • Gönüllü : Herkese açık kanallarda insanlara yardım eden, tavsiye veren kullanıcıların sahip olduğu roldür.

Şimdiye kadar kaç kişi sana ulaştı?
3 kişi sunucudan yardım istedi şimdiye kadar:

• Depresyon, anksiyete (devam ediyor)
  • Anksiyete (devam ediyor)
  • Anksiyete (yardım talebi sonradan ret edildi)
Sorum şudur: sizce bu yaptığım faydalı bir iş mi?
Şimdiye kadar 2 kişiyi intihardan döndürdüm, 1 OKB hastasına minnak bir yardımda bulundum. Ondan sebep bu sunucuyu açma güvenini kendimde gördüm.

SUNUCU LİNKİ İSTEMEYİN! REKLAMA GİREBİLECEĞİNDEN VERMEK İSTEMİYORUM.
Şimdi neden böyle bir konu açma gereği duyduğuma gelirsek;
aktiflik yok la. Günde 3 defa bunalım konusu açılınca sürekli sunucuyu açayım bari sırf bunun üstüne yardım odaklı bir platform olsun dedim. Şimdi de o konular yok. :D Acaba bu sunucu insanların işine yarar mı yaramaz mı sizin fikrinizi almak istedim.

Olm bunu Discord'daki kişilere sorsana. :D
Onlar ölü dostum. Ne yardımda bulunuyorlar, ne de yardım talebinde? 3-5 kişi aktif sadece. Kimisi katılmak için katılıyor. O yüzden buraya soram dedim.

Sunucu hakkında özet bilgi:
Bunalmış, konuşmak isteyen insanların konuşabileceği, yalnız kalmamasını sağlamak adına açılmıştır. Kar amacı gütmemektedir. Herhangi bir ücret talep edilmemiştir veya istekte bulunulmamıştır. Olmayacak da. Gönüllülük esas.
İki tür rol var:

• Destek Arkadaşı : Ciddi bir roldür. Özel bilet kanallarına erişim sağlar. Özel konuşmak isteyen ve birebir destek isteyenlere destek verir.
  • Gönüllü : Herkese açık kanallarda insanlara yardım eden, tavsiye veren kullanıcıların sahip olduğu roldür.

Şimdiye kadar kaç kişi sana ulaştı?
3 kişi sunucudan yardım istedi şimdiye kadar:

• Depresyon, anksiyete (devam ediyor)
  • Anksiyete (devam ediyor)
  • Anksiyete (yardım talebi sonradan ret edildi)
Sorum şudur: sizce bu yaptığım faydalı bir iş mi?
Şimdiye kadar 2 kişiyi intihardan döndürdüm, 1 OKB hastasına minnak bir yardımda bulundum. Ondan sebep bu sunucuyu açma güvenini kendimde gördüm.

SUNUCU LİNKİ İSTEMEYİN! REKLAMA GİREBİLECEĞİNDEN VERMEK İSTEMİYORUM.
Şimdi neden böyle bir konu açma gereği duyduğuma gelirsek;
aktiflik yok la. Günde 3 defa bunalım konusu açılınca sürekli sunucuyu açayım bari sırf bunun üstüne yardım odaklı bir platform olsun dedim. Şimdi de o konular yok. :D Acaba bu sunucu insanların işine yarar mı yaramaz mı sizin fikrinizi almak istedim.
Gelişir tanınır bir sunucu olursa çok iyi bu arada

İnsanlarla dertleşmek gerçekten zor. Bunu ben son zamanlarda pek beceremiyorum bile. Önceden her insanın derdini dinlemek yardımcı olmak onunla dertlenmek isterdim ve bunu yapardım da. Zaman ilerledikçe bundan çok sıkılmaya ben daha çok bunalmaya başladım. "Yav yine geldi anlatıyo" tarzında içimden geçirmeye başladım ve insanlarla dertleşmekten ve aynı zamanda dert anlatmaktan da uzak durmaya başladım 2-3 istisna haricinde. İnsanların dertlerine çare olmanın çare olamasa bile ortak olabilmenin zor olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden kurduğunuz sunucu faydalı. Sunucunun büyümesi için bu tarz depresif ve intihara meyilli insanların güvenini kazanmalısınız. Başlarda sunucunun ölü olması normal aktifleştirmek, insanların sunucuya gelmesi yöneticinin ve yardımcılarının elinde. Her insanı da destek arkadaşı yapmayın derim 3-5 dert dinleyip sıkılacak insanlar olmasın benim gibi. Güven veren insanlar olsun ve sizin de tanıdığınız insanlar olsun. Zor büyüyecek bir sunucuya benziyor ama büyüdüğünde de baya güzel bir sunucu haline gelecek gibi duruyor.

İnsanlarla dertleşmek gerçekten zor. Bunu ben son zamanlarda pek beceremiyorum bile. Önceden her insanın derdini dinlemek yardımcı olmak onunla dertlenmek isterdim ve bunu yapardım da. Zaman ilerledikçe bundan çok sıkılmaya ben daha çok bunalmaya başladım. "Yav yine geldi anlatıyo" tarzında içimden geçirmeye başladım ve insanlarla dertleşmekten ve aynı zamanda dert anlatmaktan da uzak durmaya başladım 2-3 istisna haricinde. İnsanların dertlerine çare olmanın çare olamasa bile ortak olabilmenin zor olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden kurduğunuz sunucu faydalı. Sunucunun büyümesi için bu tarz depresif ve intihara meyilli insanların güvenini kazanmalısınız. Başlarda sunucunun ölü olması normal aktifleştirmek insanların sunucuya gelmesi yöneticinin ve yardımcılarının elinde. Her insanı da destek arkadaşı yapmayın derim 3-5 dert dinleyip sıkılacak insanlar olmasın benim gibi. Güven veren insanlar olsun ve sizin de tanıdığınız insanlar olsun. Zor büyüyecek bir sunucuya benziyor ama büyüdüğünde de baya güzel bir sunucu haline gelecek gibi duruyor.
Yorumlarınız için teşekkürler. Tabi ki herkes öyle Destek Arkadaşı olamaz. Olsa bile deneme sürecine girer. Baktık memnuniyetsizlik var. Rol alınır.
Bir de benim de yine geldi anlatacak bir şey dediğim oldu fakat ben başımdan savmasini biliyorum. Danisanlara ihtiyacı olduğu kadar süre tanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,590
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri