Neler Yeni

Adam haklı değil mi?

Adama katılıyor musun?

• Twitter dakiler boş yapmış. Evet

Oylar: 23 59.0%
  • Twitter dakiler haklı. Hayır

Oylar: 16 41.0%

• Oy kullanan toplam üye
    39

TamerKs

80+ Silver
müzikten rahatsız olunması
Kısıtlanan bir durum yok, sadece hassas yerlerde yasak demiş zaten. Mesela yakınım vefat etmişken gece komşunun şarkı açması gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boşver geçsinler. Dalga geçen insanlar, Türkiye'ye modern bir ülke değil derler fakat kendileri Orta çağ insanı gibi dalga geçerler.
Aynısını videoda söylemişti. Katılıyorsunuz dediklerine değil mi?

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Kısıtlanan bir durum yok, sadece hassas yerlerde yasak demiş zaten. Mesela yakınım vefat etmişken gece komşunun şarkı açması gibi.

Aynısını videoda söylemişti. Katılıyorsunuz dediklerine değil mi?
hocam hassas yerler derken tam anlayamadım. Hassas yerleri dediğini hatırlamıyorum da.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,103
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dindarım ama ezannın müezzinler tarafından okunması gerektiğini düşünüyorum belli yerler dışında heryer cami zaten o adamın sesi yeter o yüzden.
Ayrıca müezzinler neden 5-6K para alıyor şu an anlamış değilim.
Videoyu izlemeyeceğim, hastalıklı bir kafa yapısı var.
Müezzinler 5-6 k para almaz. 4-4.5k civarlarındadir maaşları. O kadarını da alsınlar.

Avolay

80+ Gold
Müezzinler 5-6 k para almaz. 4-4.5k civarlarındadir maaşları. O kadarını da alsınlar.
Ne yapıyorlar tam olarak?
Neredeyse her şeyi imam yapıyor.
Hiçbir şey yapmıyorlar demiyorum ama rzan da okusunlar bence :) 4.5 da az değil TR şartlarında işin elde edilme kolaylığın bakılırsa

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Hiçbir şey yapmıyorlar demiyorum ama rzan da okusunlar bence :) 4.5 da az değil TR şartlarında işin elde edilme kolaylığın bakılırsa
Hiç merak etmemiştim şu zamana kadar da merak ettim gerçekten ne yaptıklarını

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
hocam hassas yerler derken tam anlayamadım. Hassas yerleri dediğini hatırlamıyorum da.
Yönetmenlikte yazıyor.(zaman ayarlı) Hassas dediği yerler herhalde hastane veya şehirin içindeki yerlerden bahsediyor.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Adamı haklı sanmıştım kendimce. Ama adamı tutsam ampül diye dalga geçerler. Haklılar mı bilemiyorum. Çok değişik.
Bir tartışma konusunda tanımıştım adamı baya görüşlerini beğenmiştim sonra kanalına girdim ve bitti adam ağır bir akp'li takım tutar gibi parti tutuyor ve din ile kafayı bozmuş birisi iktidar bunları din ile güzel sömürüyor zaten kısaca bu adamın görüşünü benimsemeni önermem tarafsız birisi değil.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,103
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Müezzinler cami de ezan okumak dışında müezzinlik yaparlar. Cami de müezzin olmazsa namaz toplu olarak kılınmaz. Bir de imam olmadığı zaman müezzin namaz kıldırır.

Avolay

80+ Gold
Müezzinler cami de ezan okumak dışında müezzinlik yaparlar. Cami de müezzin olmazsa namaz toplu olarak kılınmaz. Bir de imam olmadığı zaman müezzin namaz kıldırır.
Full yedekte kalan oyuncuya ilk 11dekilerden biraz az maaş vermeye benzemiş bu.
Yaptıkları işe 4.5 fazla bence asgari ücrete yapılan işlere bakarsak. Ben film izlemeye gidiyorum 👋

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Müezzinler cami ezan okumak dışında müezzinlik yaparlar. Cami de müezzin olmazsa namaz toplu olarak kılınmaz. Bir de imam olmadığı zaman müezzin namaz kıldırır.
Zaten gözlemlediğim kadarıyla her yerde müezzin yok. Bizim burada müezzinlik görevini cemaatten biri yapıyor.

Bu adam hakkında ne düşünüyorsun ?
Dedikleri doğru.

Top Bottom