Neler Yeni

Adata sd kart almayın.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Hocam aynı karttan bende var
Hızı olsun falan ben çok memnunum. Size denk gelmiş olabilir mi?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
Denk gelmiştir hocam. şimdiye kadar kullandigim en sorunsuz ssd markalarında ilk 3e oynar hikvision. Fp olarak gözümde en iyisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke sadece 3 5 kuruş fazla olsa da herkes samsung alabilse
Şuan en ucuz 256GB SD Kart Kingston'un. Adata Samsung'tan bile pahalı. Aynı durum 128GB, 64GB kartlar için de geçerli. Üç beş kuruş fazla olsun dedim, ucuz demeliymişim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,177
İsim
Murat Orhan
Samsung 950 serisi vardı yanlış hatırlamıyorsam o da biraz sorunluydu ama uzun süre kullanılmıştı ona rağmen işini görüyordu. Sıfır ucuz ssd olarak hikvision ve patriot p210 kullandım. Patriot burst serisi olmamasına rağmen 3 veya 4. Yılına girecek sanırım baya oyun sil yükle, veri aktarımı yaptim sagligi ilk gunku gibi. Hikvision da aynı şekil 1. Yılına girecek az kaldı hala fabrikadan geldiği gibi hdsentinel , crystsldiskinfo ve hdtune verilerine göre

Kendim de kullanmıştım aynı sd kartı gb farklıydı sadece o da birden gitmişti. Adatalarda meşhurdur ssdsini alır takarsınız bi süre kullanırsınız en son sabah kalktığınızda pc açılınca direkt biosa atar bi bakmışsınız ssd yok

Şuan en ucuz 256GB SD Kart Kingston'un. Adata Samsung'tan bile pahalı. Aynı durum 128GB, 64GB kartlar için de geçerli. Üç beş kuruş fazla olsun dedim, ucuz demeliymişim
kingstona da depolama konusunda 2 3 model haricinde güvenemiyorum ama siz iyi diyorsanız iyidir ben kullanmadım çünkü sd kartini

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,580
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Selam ağalar. Neredeyse 2 ay oldu olası Hepsiburada üzerinden indirimde Adata sd kart almış bulunmaktayım.
Telefonu ve sd kartı hor kullanan biri değilim, taktığımdan bu yana telefondan çıkarmadım.
Sd kartımda 2 gb felan resim ve müziklerim vardı.
Bu sabah uyandım bi baktım galeride resim felan yok. Telefonu kapatıp açtım çare olmadı. Sd kartı çıkarıp taktım çare olmadı. Kartı Usb type-c dönüştürücüyle telefona bağladım çalışmadı.
Pc ye bağladım çalışmadı. Tık yok sanki mermiyi kafasına sıkmışlar.

Bu karttan olupta hala kullanabilen varmı?
Alıntıyı görüntüle
valla hocam Benim elimde 8 gb bi samsung var 5 seneyi geçmiştir (7-8) falan olmuştur Hala cayır cayır çalışyordu şuan işime yaramıyor artık (modelini hatırlamıyorum)

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,484
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Hikivision arkadaşıma sipariş verdim Trendyoldan. Adam memnun aslında. Şans eseri denk gelip bozuk çıkan 1 yada 2 ürün olur. orasını bilemem.

Tabi bendede şans eseri olabilir ama Çalışmıyorsan baştan çalışmazsın arkadaş. İçine o kadar dosya attıktan sonra bozulmak nedir? Bozuluyorsan direk bozulma hiç olmazsa. ara ara 1 dakikalık çalış bari içindeki dosyaları çıkarayım.

Belkide ama bozuk isimsiz sd kart var. O kartım bile ara ara 5 dakikalık çalışıp gidip geliyor.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,484
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
knkm adata ssd aldım 2019 kasımda şimdiye kadar hep kullandım anca anca %89'a düştü
Bende 3 yıl olalı Lexar Ns100 256gb aldım. Her akşam pc başındayım.
Sağlığı 98 anca oldu.

Adata email adresi bilen varmı?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
Samsung 950 serisi vardı yanlış hatırlamıyorsam o da biraz sorunluydu ama uzun süre kullanılmıştı ona rağmen işini görüyordu. Sıfır ucuz ssd olarak hikvision ve patriot p210 kullandım. Patriot burst serisi olmamasına rağmen 3 veya 4. Yılına girecek sanırım baya oyun sil yükle, veri aktarımı yaptim sagligi ilk gunku gibi. Hikvision da aynı şekil 1. Yılına girecek az kaldı hala fabrikadan geldiği gibi hdsentinel , crystsldiskinfo ve hdtune verilerine göre

Kendim de kullanmıştım aynı sd kartı gb farklıydı sadece o da birden gitmişti. Adatalarda meşhurdur ssdsini alır takarsınız bi süre kullanırsınız en son sabah kalktığınızda pc açılınca direkt biosa atar bi bakmışsınız ssd yok

kingstona da depolama konusunda 2 3 model haricinde güvenemiyorum ama siz iyi diyorsanız iyidir ben kullanmadım çünkü sd kartini
Kingstonun SD Kartına iyi demiyorum kullanmadım hiç. Üç beş kuruş fazlamız olsa da Samsung alabilsek demiştiniz ya, Adata'lar Samsung'tan pahalı, üç beş kuruş fazlaya gerek yok demek istedim.

Kingston'un A2000 500GB m2'sini kullanıyorum 1 senedir. 1 sene önce 2. El almıştım yani nerden baksak en az 3 senelik. Gayet memnunum. A2000 serisi gerçekten iyi.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bu hafıza kartlarına ben de çok kırgınım. Eskiden klavyeli bir telefonum vardı. O zamanlar Google photos vs gibi bulut depolamalar var mıydı hatırlamıyorum ama SD kartta depoluyordum fotoğrafları. Bozuldu verileri de kurtaramadık. SD kartta hangi marka iyidir hiç bilmiyorum ama no name markaları yine de önermem.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,484
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Adata email bilen varmı acaba? Sadece site üzerinden yazılıyor ama orda Azerbaycan diye isimli ülke çıkmıyor.

ermenistan var ama Azerbaycanı neden yok orası çok komik. :D

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,961
İsim
Emre Zengin
Selam ağalar. Neredeyse 2 ay oldu olası Hepsiburada üzerinden indirimde Adata sd kart almış bulunmaktayım.
Telefonu ve sd kartı hor kullanan biri değilim, taktığımdan bu yana telefondan çıkarmadım.
Sd kartımda 2 gb felan resim ve müziklerim vardı.
Bu sabah uyandım bi baktım galeride resim felan yok. Telefonu kapatıp açtım çare olmadı. Sd kartı çıkarıp taktım çare olmadı. Kartı Usb type-c dönüştürücüyle telefona bağladım çalışmadı.
Pc ye bağladım çalışmadı. Tık yok sanki mermiyi kafasına sıkmışlar.

Bu karttan olupta hala kullanabilen varmı?
Alıntıyı görüntüle
Hepsiburada üstünden 5 ay önce indirimli almıştım. Annemin telefonunda halen çalışıyor. Seninkisinde bir sorun olabilir.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,484
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Hepsiburada üstünden 5 ay önce indirimli almıştım. Annemin telefonunda halen çalışıyor. Seninkisinde bir sorun olabilir.
20 ocak sipariş etmiştim bende. Aslında bazen sd kart bozulunca yada hata oluşunca formatlamanı istiyor. sonra çalışıyor.

Email adresi bulabilirsem Adata yenisini yollayabilirmi acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,482
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom