Şuan en ucuz 256GB SD Kart Kingston'un. Adata Samsung'tan bile pahalı. Aynı durum 128GB, 64GB kartlar için de geçerli. Üç beş kuruş fazla olsun dedim, ucuz demeliymişimDenk gelmiştir hocam. şimdiye kadar kullandigim en sorunsuz ssd markalarında ilk 3e oynar hikvision. Fp olarak gözümde en iyisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke sadece 3 5 kuruş fazla olsa da herkes samsung alabilse
Kendim de kullanmıştım aynı sd kartı gb farklıydı sadece o da birden gitmişti. Adatalarda meşhurdur ssdsini alır takarsınız bi süre kullanırsınız en son sabah kalktığınızda pc açılınca direkt biosa atar bi bakmışsınız ssd yokHocam aynı karttan bende var
Hızı olsun falan ben çok memnunum. Size denk gelmiş olabilir mi?
kingstona da depolama konusunda 2 3 model haricinde güvenemiyorum ama siz iyi diyorsanız iyidir ben kullanmadım çünkü sd kartiniŞuan en ucuz 256GB SD Kart Kingston'un. Adata Samsung'tan bile pahalı. Aynı durum 128GB, 64GB kartlar için de geçerli. Üç beş kuruş fazla olsun dedim, ucuz demeliymişim
valla hocam Benim elimde 8 gb bi samsung var 5 seneyi geçmiştir (7-8) falan olmuştur Hala cayır cayır çalışyordu şuan işime yaramıyor artık (modelini hatırlamıyorum)Selam ağalar. Neredeyse 2 ay oldu olası Hepsiburada üzerinden indirimde Adata sd kart almış bulunmaktayım.
Telefonu ve sd kartı hor kullanan biri değilim, taktığımdan bu yana telefondan çıkarmadım.
Sd kartımda 2 gb felan resim ve müziklerim vardı.
Bu sabah uyandım bi baktım galeride resim felan yok. Telefonu kapatıp açtım çare olmadı. Sd kartı çıkarıp taktım çare olmadı. Kartı Usb type-c dönüştürücüyle telefona bağladım çalışmadı.
Pc ye bağladım çalışmadı. Tık yok sanki mermiyi kafasına sıkmışlar.
Bu karttan olupta hala kullanabilen varmı?
Alıntıyı görüntüle
Belkide ama bozuk isimsiz sd kart var. O kartım bile ara ara 5 dakikalık çalışıp gidip geliyor.Hocam aynı karttan bende var
Hızı olsun falan ben çok memnunum. Size denk gelmiş olabilir mi?
knkm adata ssd aldım 2019 kasımda şimdiye kadar hep kullandım anca anca %89'a düştüAdata depolaması alıp kullanabilen bordo berelidir zaten. Adamların en sağlam diski 2 ayda %80 sağlığa düşüyor.
Bende 3 yıl olalı Lexar Ns100 256gb aldım. Her akşam pc başındayım.knkm adata ssd aldım 2019 kasımda şimdiye kadar hep kullandım anca anca %89'a düştü
SU650 almışsındır. 630 1 yıla mortingen olurdu çünküknkm adata ssd aldım 2019 kasımda şimdiye kadar hep kullandım anca anca %89'a düştü
Kingstonun SD Kartına iyi demiyorum kullanmadım hiç. Üç beş kuruş fazlamız olsa da Samsung alabilsek demiştiniz ya, Adata'lar Samsung'tan pahalı, üç beş kuruş fazlaya gerek yok demek istedim.Samsung 950 serisi vardı yanlış hatırlamıyorsam o da biraz sorunluydu ama uzun süre kullanılmıştı ona rağmen işini görüyordu. Sıfır ucuz ssd olarak hikvision ve patriot p210 kullandım. Patriot burst serisi olmamasına rağmen 3 veya 4. Yılına girecek sanırım baya oyun sil yükle, veri aktarımı yaptim sagligi ilk gunku gibi. Hikvision da aynı şekil 1. Yılına girecek az kaldı hala fabrikadan geldiği gibi hdsentinel , crystsldiskinfo ve hdtune verilerine göre
Kendim de kullanmıştım aynı sd kartı gb farklıydı sadece o da birden gitmişti. Adatalarda meşhurdur ssdsini alır takarsınız bi süre kullanırsınız en son sabah kalktığınızda pc açılınca direkt biosa atar bi bakmışsınız ssd yok
kingstona da depolama konusunda 2 3 model haricinde güvenemiyorum ama siz iyi diyorsanız iyidir ben kullanmadım çünkü sd kartini
Hepsiburada üstünden 5 ay önce indirimli almıştım. Annemin telefonunda halen çalışıyor. Seninkisinde bir sorun olabilir.Selam ağalar. Neredeyse 2 ay oldu olası Hepsiburada üzerinden indirimde Adata sd kart almış bulunmaktayım.
Telefonu ve sd kartı hor kullanan biri değilim, taktığımdan bu yana telefondan çıkarmadım.
Sd kartımda 2 gb felan resim ve müziklerim vardı.
Bu sabah uyandım bi baktım galeride resim felan yok. Telefonu kapatıp açtım çare olmadı. Sd kartı çıkarıp taktım çare olmadı. Kartı Usb type-c dönüştürücüyle telefona bağladım çalışmadı.
Pc ye bağladım çalışmadı. Tık yok sanki mermiyi kafasına sıkmışlar.
Bu karttan olupta hala kullanabilen varmı?
Alıntıyı görüntüle
20 ocak sipariş etmiştim bende. Aslında bazen sd kart bozulunca yada hata oluşunca formatlamanı istiyor. sonra çalışıyor.Hepsiburada üstünden 5 ay önce indirimli almıştım. Annemin telefonunda halen çalışıyor. Seninkisinde bir sorun olabilir.