Sorma hazır sistemin içindeydi araştırmayı esgeçmişim inş bi problem çıkmazUcuz etin yahnisi işte :/
Kardeş ben bu üründen 5 adet aldım ucuz diye daha doğrusu zorla aldırttılar kütüphaneye 1 tanesi arızalı çıktı çalıştırmadı ssd yi kasa iade edip sıfırını aldım taktım 4 senedir çalışıyor kütüphane herhangi bir sorun yok durum buSorma hazır sistemin içindeydi araştırmayı esgeçmişim inş bi problem çıkmaz
GamePower Warlock Compact Mekanik Mavi Outemu Switch USB Gaming Klavye
Rampage Shine SMX-R15 10000 DPI RGB Oyuncu Mouse Siyah
Valla hocam dikkat edicen, dua et şanslılardan ol ama dikkatli kullanılırsa sorun daha uzun süre de yada hiç çıkmayabilir.
Kardeş ben bu üründen 5 adet aldım ucuz diye daha doğrusu zorla aldırttılar kütüphaneye 1 tanesi arızalı çıktı çalıştırmadı SSD yi kasa iade edip sıfırını aldım taktım 4 senedir çalışıyor kütüphane herhangi bir sorun yok durum bu
Bir başka forumda bir şey okudum ni kutulu veraiyon varmış bide yırtılıp açılan ambalajlı versiyon varmış bende yırtılıp açılan var kutulu olan eski heralde sizlerin bu konu hakkında bir bilgisi varmı sorun ortadan kaldırılmış olablirmi yeni ssd lerdeİyi yırtıyon galiba :/
Gittiği yere kadar gider...Şunları da yapYaklaşık 2 aydır adata su 630 480 gb SSD kullanıyorum crystal disk mark sonuçları gayet iyi
%58 doluluk oranı var 555 mb okuma 479mb yazma çıktı bu SSD kronik sorunu varmış ne yapmalıyım sizce?
Bence serivise gönderin kronik sorunu var vs diye sorunlu diye ,zaten test etmeden ya yenisini gönderirler ya da iade ederler. ama 497 mb baya düşükYaklaşık 2 aydır adata su 630 480 gb SSD kullanıyorum crystal disk mark sonuçları gayet iyi
%58 doluluk oranı var 555 mb okuma 479mb yazma çıktı bu SSD kronik sorunu varmış ne yapmalıyım sizce?
497 mb düşükmü? Fabrika verisi 450 mb zatenBence serivise gönderin kronik sorunu var vs diye sorunlu diye ,zaten test etmeden ya yenisini gönderirler ya da iade ederler. ama 497 mb baya düşük
O zaman sıkıntı yok ben 530 üzerinden hesapladım497 mb düşükmü? Fabrika verisi 450 mb zaten