Eray Yılmaz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Seri numarısını paylaşır mısın. Kutunun arkasında sağ üstte yazıyor.
Seri numarısını paylaşır mısın. Kutunun arkasında sağ üstte yazıyor.
Benimki yeni seriymiş ama okuma hızı 560mb/s ama yazma hızı 300mb/s normalde 480mb/s okuma 450mb/s yazması vardıAdata SU630 ve SU650 kullananlar seri numarasını paylaşır mısınız? Kutunun arkasında yazıyor. Sorun yaşıyorsanız yada yaşamıyorsanız lütfen belirtin.
birazdan atıyorum
arkada çalışan herşeyi kapatıp tekrar hız test i yapın o zaman daha yüksek değer vereceğini düşünüyorumBenimki yeni seriymiş ama okuma hızı 560mb/s ama yazma hızı 300mb/s normalde 480mb/s okuma 450mb/s yazması vardı
şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım 5 aydır kullanıyorum değerlere bakabilirsin https://donanimarsivi.com/forum/konu/adata-su-630-degerler-nasil.74218/birazdan atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
heralde başı 2j ile başlayanlarda sorun olmuyorşu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım 5 aydır kullanıyorum değerlere bakabilirsin https://donanimarsivi.com/forum/konu/adata-su-630-degerler-nasil.74218/
herhangi bir sorun yaşadın mı ? okuma yazma hızlarında düşüklülük ve sağlığın hızlı düşmesi ve benzeri olaylar?Benim ki de bu.
Alıntıyı görüntüle
Kodunu yazar mısın veya resmini atar mısın.Benimki yeni seriymiş ama okuma hızı 560mb/s ama yazma hızı 300mb/s normalde 480mb/s okuma 450mb/s yazması vardı
Sizinki eski.
birazdan atıyorum
What? Neden birisi GT diğeri GQ ? Nasıl iş?Benim ki de bu.
Alıntıyı görüntüle
eski olduğuna bakmayın hocam kendisi kaymak gibidir 11 aydır kullanıyorumKodunu yazar mısın veya resmini atar mısın.
Sizinki eski.
What? Neden birsi GT diğeri GQ ? Nasıl iş?
Yeni seride kalktığı söyleniyor o yüzden bende anlamak için bu konuyu açtım ama neden bazı modellerin kodları farklı onu çözemedim.bence su630lardaki sorun yeni modeller ile kaldırılmış olabilir @TheFaLcoN arkadaşin seri numarası j1 ile başlıyor okuma ve yazma hızlarını atarmısın?