- Konu Sahibi Konu Sahibi
@Emirhandkee beni şaşırtan bu fiyata DRAM ve SLC teknolojilerini koymuş olmaları. ADATA yapmış bu sefer.
Piyasa da uzun zamandır var bu model. Sadece Türkiye'ye gelmiyordu.@Emirhandkee beni şaşırtan bu fiyata DRAM ve SLC teknolojilerini koymuş olmaları. ADATA yapmış bu sefer.
Üstad ben diyorum kimse takmıyor ( @Mehmet Yılmaz ) ama DRAM çok etkili bu gibi durumlarda. Ayrıca bu ssd de SLC teknolojisi var ki bu piyasadaki en pahalı NAND yongası ve uzun ömürlü stabil bir yonga.olsa kıyamet kopardı su 630 ve 650 gibi inşallah yoktur
Türkiye'den bahsediyorum teknolojide 10 yıl geride olduğumuz için normal :/Piyasa da uzun zamandır var bu model. Sadece Türkiye'ye gelmiyordu.
10 az 15 diyorumÜstad ben diyorum kimse takmıyor ( @Mehmet Yılmaz ) ama DRAM çok etkili bu gibi durumlarda. Ayrıca bu ssd de SLC teknolojisi var ki bu piyasadaki en pahalı NAND yongası ve uzun ömürlü stabil bir yonga.
Post automatically merged:
Türkiye'den bahsediyorum teknolojide 10 yıl geride olduğumuz için normal :/
Kendi sitesinde TLC diyor. Bu arada artık SU630 düzelse bile alınmaz.Üstad ben diyorum kimse takmıyor ( @Mehmet Yılmaz ) ama DRAM çok etkili bu gibi durumlarda. Ayrıca bu ssd de SLC teknolojisi var ki bu piyasadaki en pahalı NAND yongası ve uzun ömürlü stabil bir yonga.
Post automatically merged:
Türkiye'den bahsediyorum teknolojide 10 yıl geride olduğumuz için normal :/
Hayır yok ama alınası bir model değil zaten, tercih etmem.@keremcnsz24 hocam bildiğin kullanıcı var mı?
Kendi sitesinde neden böyle yazmışlar anlamadım?Hayır yok ama alınası bir model değil zaten, tercih etmem.
Yeni ürün değil zaten neredeyse 2 yıllık bir SSD, Türkiye'ye yeni girdi.
DRAM var demişsin ama yok, ek olarak SLC değil TLC.
Okuma yazma hızları çok iyi, IOPS değerleri çok iyi demişsin ama değil.
Normal bir SSD düzeyinde, şaşırılacak bir durum yok.
Üstelik fiyatı 544 TL, asla değmez gereksiz pahalı.
Niye bu kadar merak ettin ve heyecanlandın anlamadım.
Bu bütçede en iyi seçim şu anlık budur, 50 TL daha koyarsan Samsung var zaten.
![]()
Crucial MX500 CT500MX500SSD1 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial MX500 CT500MX500SSD1 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial MX500 CT500MX500SSD1 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 2.082,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kendi sitesinde neden öyle yazdığını ben de anlamadım.Kendi sitesinde neden böyle yazmışlar anlamadım?
Ben baktığımda Adata'nın kendi yongaları vardı.Micron 3D TLC NAND
Evet, Realtek RTS5733DMQ çipine gömülü bir şekilde DRAM olduğunu söylüyor. Dram-less olarak mi geçiyor bu.Kendi sitesinde neden öyle yazdığını ben de anlamadım.
Fakat merak etmeyin DRAM-less bir model.![]()
64 Katman Micron 3D TLC NAND yongalara sahip.
Realtek RTS5733DMQ kontrolcüsüne sahip.
Alıntıyı görüntüle
Sitesinde slc caching olduğu da yazıyor adata havadan sudan sallamış. Degerler iyi ama neden böyle bir şey yazmışlar anlamadım araştırıyorum.Ben baktığımda Adata'nın kendi yongaları vardı.
Realtek RTS5733DMQ çip değil, kontrolcü.Evet, Realtek RTS5733DMQ çipine gömülü bir şekilde DRAM olduğunu söylüyor. Dram-less olarak mi geçiyor bu.
Eyvallah hocam. Rehber için sormuştum hazırladım.ben kullanıyorum memnunum su750 gayet güzel