Neler Yeni

Adblue Sorunu Opel Combo E

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
Arkadaşlar merhaba bende de 2021 model Opel combo e var dün yolda bı olay başıma geldi. Genelde hep shell’den alırdım adblueyi. Fiyatlar arttığı İçin 20 gün önce pompadan aldım adblueyi.Dün de yolda giderken hava kirliliğini önleme arızası deyip motor ışığı yaktı gece 3000 devirde 3. Viteste yarım saatten fazla sürdüm uyarı hava kirliliği önleme arızası 1100 km ye döndü motor ışığı yanıyor internette kronik olduğunu servislerin 60 70 bin küsür masraf çıkardığını söylüyorlar. Bilgisi olan başına gelen arkadaşlar var mıdır?

Ekler

• 505119FC-7929-432C-AB43-0E259C8BE9C4.jpeg
    505119FC-7929-432C-AB43-0E259C8BE9C4.jpeg
    95.7 KB · Hit: 330

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Bilgim yok ama eğer adblue sisteminde arıza varsa tamirine para harcamamanı tavsçye ederim. Tırlarda başımıza gelince direk yazılımla iptal ettiriyordul adblue sistemini

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçen gün dacia dokkerde adblue yüzünden baya uğraştım. 2 litre koymamışımdır araba rölede çat çat yapmaya başladı. Emme valfleri kendi kendine aç kapa yapmaya başladı. Kutup başlarını söküp geri taktım. Sonra denedim araba menzil göstermeden çalıştı lamba da söndü. Önerim çok fazla bitirmeden doldur. Bu arıza için makineye bağlamadan nokta atışı söylemek zor olur. Dışarıda da adblue sisteminden anlayan olduğunu fazla düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak Bayrı
Şirketin aracı olan Partnerde yaşadım. Bulunduğum yerde eurorepar servisine başvurdum. Fiyat çok yüksek çıkacağı için yazılımla iptal ettik kurtulduk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen gün dacia dokkerde adblue yüzünden baya uğraştım. 2 litre koymamışımdır araba rölede çat çat yapmaya başladı. Emme valfleri kendi kendine aç kapa yapmaya başladı. Kutup başlarını söküp geri taktım. Sonra denedim araba menzil göstermeden çalıştı lamba da söndü. Önerim çok fazla bitirmeden doldur. Bu arıza için makineye bağlamadan nokta atışı söylemek zor olur. Dışarıda da adblue sisteminden anlayan olduğunu fazla düşünmüyorum.
hocam bende bir anda oldu bu bahsettiğin kutup başları olsun emme valfleri olsun nedir hiç bilmiyorum. Şuanlık bişey yapmadım ama iptal ettireceğim sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şirketin aracı olan Partnerde yaşadım. Bulunduğum yerde eurorepar servisine başvurdum. Fiyat çok yüksek çıkacağı için yazılımla iptal ettik kurtulduk.
Hocam sadece sanırım yazılımla iptal etmek yetmiyor mekanik olarak da işlem yapmak gerekiyormuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak Bayrı
hocam bende bir anda oldu bu bahsettiğin kutup başları olsun emme valfleri olsun nedir hiç bilmiyorum. Şuanlık bişey yapmadım ama iptal ettireceğim sanırım.

Hocam sadece sanırım yazılımla iptal etmek yetmiyor mekanik olarak da işlem yapmak gerekiyormuş.
Araçtan araca değişiyor. Bazı araçlarda yazılımla iptal edilebiliyorken bazı araçlarda emilatör kullanılıyor hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Europar da mı iptal ettiniz fiyat ne söylediler acaba

Araçtan araca değişiyor. Bazı araçlarda yazılımla iptal edilebiliyorken bazı araçlarda emilatör kullanılıyor hocam.
Evet bir kaç yere sordum yazılımla iptal edilebiliyor sanırım fpf tarzı adblueyi iptal edince başka sorunlar çıksın istemiyorum da

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak Bayrı
Europar da mı iptal ettiniz fiyat ne söylediler acaba

Evet bir kaç yere sordum yazılımla iptal edilebiliyor sanırım fpf tarzı adblueyi iptal edince başka sorunlar çıksın istemiyorum da
Hocam fatura şirkete kesildiği için bilgim yok maalesef. Ama emilatörün yarı fiyatı gibi konuşuyorlardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,622
Üyeler
164,350
Son üye
MJolnir38
Top Bottom