❌İndirim Bitti! Adidas OZELLE Spor Ayakkabı Erkek 998₺ +150 indirim fırsatı.

TAnıdığım önerdi. Beğenmezisem iade ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fiyatları iyi mi? dedgiğiniz ayakkabının. Alınabilcek seviyedeyse deneyelim bizde. İndirim kovalarım düşerse paylaşırım burda hatta.
Normal fiyatları çok pahalı. Ben de indirime giren modellerden aldım. Her ayakkabının ayrı teknolojisi var inceleyerek ihtiyaca göre almak daha mantıklı. Bugün gelen Mizuno wave skyrise 5 modeli 3600tl ye düşmüş. Normal fiyatı 9000tl civarı. Şahsen özellikle ayakkabı konusunda düşük fiyatlı f/o yerine en azından kaliteli denebilecek f/p dan yanayım. Ayak sağlığı gitti mi kolay düzelmiyor. 2 3 tane ucuz ayakkabı almaktansa 3000tl civarında 1 ayakkabı almak daha iyi diye düşünüyorum. Brook revel 7 modeli var şimdi aklımda. 4 5 ayakkabı yerine bu ikisi yeterli olur. İndirim kovalamak avantajlı, aynı modelin farklı renklerinde iyi indirimler oluyor

Mizin

Mizuno brook daha once hic duymamistim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

De cok pahalıymış bize biraz fiyat performans lazım. 1900tlye t shirt satıyor manyaklar
Hocam ayakkabı dışında diğer şeylere bakmadım gerçekten uçuk fiyatları. 9000tl den 3600tl e düşmüş, çevremde hiç duyan bilen yok şüphe ile aldım beğenmezsen aynı gün iade ederim dedim. Evin içinde 1 saat ayağımda kaldı. Çıkardığımda çıplak ayakla yürümek keyif vermesi yürüyesim gelmedi resmen 😅

Normal fiyatları çok pahalı. Ben de indirime giren modellerden aldım. Her ayakkabının ayrı teknolojisi var inceleyerek ihtiyaca göre almak daha mantıklı. Bugün gelen Mizuno wave skyrise 5 modeli 3600tl ye düşmüş. Normal fiyatı 9000tl civarı. Şahsen özellikle ayakkabı konusunda düşük fiyatlı f/o yerine en azından kaliteli denebilecek f/p dan yanayım. Ayak sağlığı gitti mi kolay düzelmiyor. 2 3 tane ucuz ayakkabı almaktansa 3000tl civarında 1 ayakkabı almak daha iyi diye düşünüyorum. Brook revel 7 modeli var şimdi aklımda. 4 5 ayakkabı yerine bu ikisi yeterli olur. İndirim kovalamak avantajlı, aynı modelin farklı renklerinde iyi indirimler oluyor
valla hocam önceki ayakkabımda adidastı zamanında 500tl almıştım 5 senedir tık yok ayakkabıda. ama suanki modelleri bilemem denemek lazım.

valla hocam önceki ayakkabımda adidastı zamanında 500tl almıştım 5 senedir tık yok ayakkabıda. ama suanki modelleri bilemem denemek lazım.
5 sene önce Skechers da adidas da harikaydı şuan bu modellerin iyi denebilecek kalitedeki ayakkabıları 5000tl den başlıyor. 1000-2000tl ye satılan modeller da dağılıyor ya ayak sağlığını bozuyor. Replika modellere karşı üretilmiş gibiler. Özellikle https://runrepeat.com/ bu sitedeki testlere göz atmanı tavsiye ederim. Topuk , burun dayanıklılık testi, havalandırma derecesi, teknolojisi, günlük yıpranmalara etkisi vs birçok alanda test etmiş ve firma falan değil girişimci ruhlu birisine ait sayfa. Mizuno dan 3000 4000 TL civarındaki ayakkabıların açıklamalarına bak herşeyini yazmışlar. Adidas ın sitesine baktım, bak bu ayakkabı beğendiysen al demeye getirmişler 😁

Sepete eklemiştim sepette 980 görünüyor. Ama ürün 1700 gözüküyoe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri