Neler Yeni

Adidas Runfalcon 3.0 Spor Ayakkabı 810 TL

neshter

80+ Bronze
Aslında satıcı 1 TL fiyatını arttırsa 150 liralık kupon kullanılabilir mağazanın.
Ben gene de sizin için satıcıya mesaj atıp 1 lira zam yapmasını rica ettim 150 liralık kuponu kullanabilmemiz için.
999 lira olması kasıtlı bir olay zaten, 1 lira zam yapacağını düşünmüyorum

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,142
İsim
Abdullah Aydoğdu
999 lira olması kasıtlı bir olay zaten, 1 lira zam yapacağını düşünmüyorum
Çok da mühim değil bu ayın %10 indirimi duruyorsa arada 45 tl fark var 810 liralık ücretiyle de hala F/P bu fiyata adidas gibi markaların terliği var anca

FatihC

80+
paylaşımlarda naysın olması önemli naysı herkes kullana bilir o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

nays bildiğin papara gibi ama paparadan daha çok avantajları var uygulamayı kur hesabına at parayı al ürünü %10 geri ödeme geliyor maksimun 250 TL geri ödeme yapıyor her ay sıfırlanıyor bu göri ödemelimitin ben tüm faturaları naystan ödüyorum %5 geri ödeme alıyorusn hatta şöyle bir güzelliğide var hepsiburadadan şimdi al sonra öde kampanyasından 3 taksit ayyak kabı aldım 500 TL ye 3 ay takside Her Ay için 19 TL ekledi hepsi burada taksitleri naysla ödedim 16,5 TL geri ödeme aldım kısacası NAYS candır
Olmamalı demiyorum. Parantez içinde belirtilebilir. Direkt olarak Nays'lı fiyatını yazması, kullanmayan insanlar için yanıltıcı oluyor. Ben Nays kullanmayı çok efektif bulmuyorum. Taksit yaptırmak bana daha kullanışlı geliyor. Bu yüzden normal fiyatı yazılıp, parantez içinde Nays fiyatı yazılıyordu ilk başlarda. Şimdi bazı arkadaşlar başlığa Nays fiyatını yazıp, içeriğe yazıyor çoğunlukla. Hatta yazmayan bile var artık. Bu hoş değil bence. Foruma da aykırı bir davranış.

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Ben de bu ayakkabıyı gördüm ama hakkında birkaç yabancı youtuber dışında bilgi alınabilecek kimse yok. Siz kullandınız mı bu ayakkabıyı?
Kullandım dechatlonun tüm ürünlerinde de olduğu gibi parasına göre güzel bu ayarda bı ayakkabıyi Nike almaya çalışsan 3 k dan aşağı olmaz

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Benzeri var bende gayet iyi 200 kiralık çakma ayakkabı giyiyordum kaliteyi sonradan fark ettim.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,142
İsim
Abdullah Aydoğdu
Benzeri var bende gayet iyi 200 kiralık çakma ayakkabı giyiyordum kaliteyi sonradan fark ettim.
Ben deichmann'dan 150 liraya falan böyle 3 katlı yumuşacık kalın ayakkabı tabanları satılıyor ondan koyucam içine ayakkabının kendi tabanını çıkartıp. Ayakkabıya level atlatıyor. En dandik ayakkabı bile rahat oluyor onlarla.
Flo ve decathlonda falan da var.
Ben deichmanndan aldım yeşil paketliydi

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Teşekkürler

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,142
İsim
Abdullah Aydoğdu
Kargodan bugün geldi. Ön tarafın iç kısmında bir korumalık var ama çok çok ince. Onu beğenmedim sadece. Keşke az daha dayanıklı bir şey olsaydı Galaxy 6M modelindeki gibi. Bundaki kağıt gibi. Tabanı orta rahatlıkla. Fiyatına göre iyi. Ben kendi tabanını çıkartıp Deichmann'dan aldığım tabanlığı koydum içine daha da rahat oldu. Artık ayakkabıların kendi tabanları çok ince zaten, rahatlık arayan bir insan kullanmaz onları.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Kargodan bugün geldi. Ön tarafın iç kısmında bir korumalık var ama çok çok ince. Onu beğenmedim sadece. Keşke az daha dayanıklı bir şey olsaydı Galaxy 6M modelindeki gibi. Bundaki kağıt gibi. Tabanı orta rahatlıkla. Fiyatına göre iyi. Ben kendi tabanını çıkartıp Deichmann'dan aldığım tabanlığı koydum içine daha da rahat oldu. Artık ayakkabıların kendi tabanları çok ince zaten, rahatlık arayan bir insan kullanmaz onları.
Link varmı hocam tabanlık için

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Bende 2.0 modeli var gerçekten hafif ve aşırı rahat bir ayakkabı fakat gerçekten hiç uzun ömürlü değil. Anca spordan spordan giymeniz daha iyi olur. 6-7 ayda direkt delindi başparmak kısımları.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,142
İsim
Abdullah Aydoğdu
Link varmı hocam tabanlık için
Deichmann'ın yeşil paketlisi usta link yok ben mağazadan aldım.

Bende 2.0 modeli var gerçekten hafif ve aşırı rahat bir ayakkabı fakat gerçekten hiç uzun ömürlü değil. Anca spordan spordan giymeniz daha iyi olur. 6-7 ayda direkt delindi başparmak kısımları.
Bez ayakkabılar hafif ve hava geçirmesi sebebiyle öyle oluyorlar. Bez ayakkabılar sağlamlıklarıyla öne çıkmazlar ki.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Deichmann'ın yeşil paketlisi usta link yok ben mağazadan aldım.

Bez ayakkabılar hafif ve hava geçirmesi sebebiyle öyle oluyorlar. Bez ayakkabılar sağlamlıklarıyla öne çıkmazlar ki.
onu bilerek aldım ve özenle kullandım ama bu kadar fazla dayanıksız olmalarını beklemiyordum. Sadece uç kısmı çok kısa sürede yırtlıldı . Bundan önce almış olduğum bez ayakkabılar ,ciddi şekilde daha uzun ömürlüydü. Ama segment farkıda olabilir elbette

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,142
İsim
Abdullah Aydoğdu
onu bilerek aldım ve özenle kullandım ama bu kadar fazla dayanıksız olmalarını beklemiyordum. Sadece uç kısmı çok kısa sürede yırtlıldı . Bundan önce almış olduğum bez ayakkabılar ,ciddi şekilde daha uzun ömürlüydü. Ama segment farkıda olabilir elbette
Hangi ayakkabılardı onlar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,568
Üyeler
163,684
Son üye
melihchen
Top Bottom