Neler Yeni

Adobe Premier CC 2020 Fiyatına değer mi ?

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
bence değmez 190 TL çok abartı olmuş 1 aylık için 1 yıl olsa anlarım ama değmez crack kullanın derim güvenilir bir siteden
Crack ler virüslü diyolar crack indirip yeni bilgisayarıma ilk günlerden virüs kaptıramam

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
bence değmez 190 TL çok abartı olmuş 1 aylık için 1 yıl olsa anlarım ama değmez crack kullanın derim güvenilir bir siteden
aynısı micosoft office içinde geçerli ve crack indirdim Trojen filan dedi sildim sonra

Mete22081468

80+ Bronze
Crack ler virüslü diyolar crack indirip yeni bilgisayarıma ilk günlerden virüs kaptıramam
o senin seçimin sana bedava filmorayı tavsiye edebilirim yada camtasia yükleyip internetten keylerini bulup onuda kullanabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynısı micosoft office içinde geçerli ve crack indirdim Trojen filan dedi sildim sonra
ben sadece bir kere photoshopu indirdim crack onuda baya bir araştırdımda indirdim sorun çıkmadı

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Arkadaşlar video edit yapmak istiyorum adobe premier en iyisi diye düşünüm fakat aylık 190 TL siz ne önerirsiniz bildiğiniz krak li uygulama varmı veya başka bi edit programı ücretsiz
Bu işle profesyonel olarak uğraşmıyorsan tabi ki pahalı. Korsan Crack sitede yasak ama bir site ismi verebilirim. fullprogramlarindir .com

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Bu işle profesyonel olarak uğraşmıyorsan tabi ki pahalı. Korsan Crack sitede yasak ama bir site ismi verebilirim. fullprogramlarindir .com
Yok hocam crack indirmiyeceğim ama daha iyi ve tamamen ücretsiz bi program buldum davinci resolve 16 gerçi oaralı sürümü var ama zaten kurumsal şirketre çalışmıyorsan bireysel iş hapıyorsan paralıyı almaya gerek yok

Mehmet Anıl

80+ Silver
Bu fiyat çok değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Param olsa tabi de öğrenciyim yani
manyak degilsen bermezsin o parayi aylik 190 degilde kalici 190tl olsa neyse kesinlikle crack kullan

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
premier pro'nun üstüne uygulama tanımam. yukarıdakilerin dediklerine göre karışık bir uygulama değil. bu benim kanalım . ve ben yaklaşık 3-4 günde bunları yapmayı öğrendim.
hem pratik hemde eğlenceli bir uygulama tavsiye ederim.

eğer etik açıdan sorun etmiyorsan crack dene. eğer etik değil dersen davinci resolve kullanabilirsin. bu uygulama preimier pro kadar iyi değil ama bedava

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,425
Üyeler
164,309
Son üye
mustafa2122
Top Bottom