Neler Yeni

adsl den vdsl e geçiş

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
şuan türk telekom 16 mbbs adsl kullanıcısıyım vsdl e geçmek istiyorum bunun hakkında bilgi edinmek istiyorum bir kaç sorum olacak
1)vdsl ye geçerken benden ek para alacaklarmı
2) modemim tam anlamıyla vdsl yi desteklermi desteklerse kaç mbbs hız alırım
3)eğer geçercem kayde değer değişme olur mu
modemin omni dsl

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
1)vdsl ye geçerken benden ek para alacaklarmı
2) modemim tam anlamıyla vdsl yi desteklermi desteklerse kaç mbbs hız alırım
3)eğer geçercem kayde değer değişme olur mu
1- Eğer tarifenin ortasında geçiyorsanız faturanın üzerine fiyat yazılacaktır.

2- destekliyor ancak ne kadar vereceği muamma alt yapı ne kadar destekliyorsa diyelim.

3- olmaz mı olmaz mı. Refaha erişiyorsunuz resmen. Böyle bir rahatlık yok arkada indirme açık 1080p video izliyorum sıfır hız kaybı çatır çatır yürüyor gidiyor valla.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
1- Eğer tarifenin ortasında geçiyorsanız faturanın üzerine fiyat yazılacaktır.

2- destekliyor ancak ne kadar vereceği muamma alt yapı ne kadar destekliyorsa diyelim.

3- olmaz mı olmaz mı. Refaha erişiyorsunuz resmen. Böyle bir rahatlık yok arkada indirme açık 1080p video izliyorum sıfır hız kaybı çatır çatır yürüyor gidiyor valla.
Hocam tam olarak vdls'e nasıl geçiliyor? Herhangi bir paket değişimi falan oluyor mu yoksa direk değiştiriyorlar mı

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
peki ne kadar fiyat yazar
Belli olmaz işte o.

Hangi pakete geçeceğiniz belirleyip bunu müşteri hizmetlerini arayıp pakedimi yükseltmek istiyorum diyerek kayıt açtırdığınız zaman aşağı yukarı ne kadar bir fiyat yazılır bu ay diye sorabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tam olarak vdls'e nasıl geçiliyor? Herhangi bir paket değişimi falan oluyor mu yoksa direk değiştiriyorlar mı
Ben Telekomda ADSL'den VDSL'e geçiş yaptım.

Müşteri hizmetini arayıp paketi değiştirmek istediğinizi belirtiyorsunuz. Size belli başlı paketler sunuyor veya siz soruyorsunuz ondan sonra ise bu pakete yükseltmek istediğinizi söylüyorsunuz kayıt oluşturuyolar 2 hafta içinde ani bir internet kasintisi ardından yeni internete kavuşuyorsunuz.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Belli olmaz işte o.

Hangi pakete geçeceğiniz belirleyip bunu müşteri hizmetlerini arayıp pakedimi yükseltmek istiyorum diyerek kayıt açtırdığınız zaman aşağı yukarı ne kadar bir fiyat yazılır bu ay diye sorabilirsiniz.
internetim 60 mbbs destekliyor sence kaç mbbs lik paketi kullanırım

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
internetim 60 mbbs destekliyor sence kaç mbbs lik paketi kullanırım
PAraya göre değişir bu sonuçta. Ne kadar 60 vs gösterse de daha üstünü alabiliyorsunuz bazen.
Abimler için ekip gelip 24mbps destekliyor demişti adam şu anda 45-50 ile akıyor.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
PAraya göre değişir bu sonuçta. Ne kadar 60 vs gösterse de daha üstünü alabiliyorsunuz bazen.
Abimler için ekip gelip 24mbps destekliyor demişti adam şu anda 45-50 ile akıyor.
sağol dostum yardımcı olduğun için yarın sadece bi paketler hakkında konuşacağım

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
internetim 60 mbbs destekliyor
Selamlar dostum , Pazar günü Millenicoma başvurdum , Salı günü kurulum için geldiler. Alt yapım 65Mbps olarak destekliyordu , bende 100Mbps'lik paketi seçtim. Şuanda modem değişikliği ile birlikte 73 Mbps destekliyor. Herhangi bir kesinti kopma yaşamam dahilinde 50Mbps'lik paketi geçeceğim ve paket değişikliği yaparken 10'TL indirim olacağını söylediler.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Selamlar dostum , Pazar günü Millenicoma başvurdum , Salı günü kurulum için geldiler. Alt yapım 65Mbps olarak destekliyordu , bende 100Mbps'lik paketi seçtim. Şuanda modem değişikliği ile birlikte 73 Mbps destekliyor. Herhangi bir kesinti kopma yaşamam dahilinde 50Mbps'lik paketi geçeceğim ve paket değişikliği yaparken 10'TL indirim olacağını söylediler.
çok teşekkür ederim millenicom a geçmeyi düşünüyorum taahüt bittiği zaman fakat şöyle bir sorum var internette müşteri temsilcisi hakkında kötü yorumlar var müşteri temsilcisinde yaşadıklarınızı benle anlatabilir misiniz

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
çok teşekkür ederim millenicom a geçmeyi düşünüyorum taahüt bittiği zaman fakat şöyle bir sorum var internette müşteri temsilcisi hakkında kötü yorumlar var müşteri temsilcisinde yaşadıklarınızı benle anlatabilir misiniz
Müşteri temsilcisi çok bilgili , mesela kurulum ücreti içermeyen paket istiyorum dedim , hemen paketlere baktı sizin için önerebileceğimiz paket mevcut dedi , müşteriyi geri çevirmiyorlar , çokda kibar efendi konuşuyorlar. Türknet'deki müşteri temsilcilerinin biraz diksiyonu değişik hani mesela diyorum ben diğer firmalarıda değerlendirip sizlere dönüş yapacağım diye , zorla satmaya çalışıyorlar. Millenicomda öyle bir şey yok mesela. Geçmek isteyeceğiniz zaman dilerseniz sizlere davet kodumu verebilirim sizde bende 1 er ay ücretsiz kullanmış oluruz internetimizi.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Müşteri temsilcisi çok bilgili , mesela kurulum ücreti içermeyen paket istiyorum dedim , hemen paketlere baktı sizin için önerebileceğimiz paket mevcut dedi , müşteriyi geri çevirmiyorlar , çokda kibar efendi konuşuyorlar. Türknet'deki müşteri temsilcilerinin biraz diksiyonu değişik hani mesela diyorum ben diğer firmalarıda değerlendirip sizlere dönüş yapacağım diye , zorla satmaya çalışıyorlar. Millenicomda öyle bir şey yok mesela. Geçmek isteyeceğiniz zaman dilerseniz sizlere davet kodumu verebilirim sizde bende 1 er ay ücretsiz kullanmış oluruz internetimizi.
çok teşekkür ederim yardımın için sene içinde para verip türk telekom dan çıkıp millenicomu deneyeceğim

Top Bottom