Aşağıdan modeme gelen kablodan bahsediyorsun galiba CAT6 öneririm yıllardır kullanıyorumİki gündür internet hızım çok yavaş. Kullandıgımız adsl kablonun zarar görmüş olabileceğinden şüpheleniyorum. eski bir kabloydu, önerdiğiniz bir kablo var mı?
Hocam DSL kablosunu Nasıl CAT6 bir kablo yaptınız şuan aklım almıyor. CAT6 Ethernet için gerekli olan (pc ile modem arasındaki kablodur.)Aşağıdan modeme gelen kablodan bahsediyorsun galiba CAT6 öneririm yıllardır kullanıyorum
tamamdır teşekkür ederimHocam DSL kablosunu Nasıl CAT6 bir kablo yaptınız şuan aklım almıyor. CAT6 Ethernet için gerekli olan (pc ile modem arasındaki kablodur.)
Arkadaşın DSL kablosunda sorun var ve onu sadece Türk Telekom saha çalışanları halleder.
Maalesef hocam ankastre kutusundan modeme gelen kablo CAT6 hatta bizzat kabloyu alıp TT çalışanlarına ben taktırdımHocam DSL kablosunu Nasıl CAT6 bir kablo yaptınız şuan aklım almıyor. CAT6 Ethernet için gerekli olan (pc ile modem arasındaki kablodur.)
Arkadaşın DSL kablosunda sorun var ve onu sadece Türk Telekom saha çalışanları halleder.
Hocam ankastre farklı olay. ayrıca normalde sizin isteğinize bağlı olmuş. normalde dsl kablo telefon kablosu olduğu için Cat6 kablo kullanıldığını nadiren görürüz.Maalesef hocam ankastre kutusundan modeme gelen kablo CAT6 hatta bizzat kabloyu alıp TT çalışanlarına ben taktırdım