🔥İndirim 🔥Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Bulk Güç Kaynağı 899TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,000
1k fiyatı vardı. 100tl lik bir indirim mevcut. Gayet güzel fiyat. Kaliteli bir psu.

Fp psu bu paraya beleş
Evet. Kasalarındaki psu yu değiştirmek isteyenler içinde birebir.
Tek tek sistem toplayıp psu arayanlar içinde güzel tercih olur.
2. el sistem toplayıp sıfır psu almak isteyenler alabilir.
İşlemci tarafında i5 12400f 5600 7500f 7600 ekran kartı tarafında rx6600 rx7600 4060 4060ti vb kullananlar için 500w minimum iyi tercih olur.

cok eski bir psu amd kart alacaklar uzak durmalı sorunlu bir model ,iyi araştırın benden demesi

Kim diyor çok iyi cart curt ya. Yıllar önce bile berabet bir modeldi. Sadece çok uygun fiyatlı sistemlere öneririm. Tier F anında değiştirin kategorisinde zaten. Demek ki kronik sorunu ya da yapı hatası falan da var.

Yıllardır kullanıyorum diyene Tofaş da yıllardır yolda gidiyor derim. Kazada ikiye ayrılıyor ama.

Bu psu alınabiilr PSU'larda dibin dibini temsil diyor. Elinizde 775,1150,1155pin eski sistemler ya da F/P AM4 sistem vardır. Bütçeniz yoktur tercih edebilirsiniz.
Alınabilir olarak 2000tl'ye FSP Hyper Pro tavsiye ederim.

Son düzenleme:
cok eski bir psu amd kart alacaklar uzak durmalı sorunlu bir model ,iyi araştırın benden demesi
Ofis kasasında var benim rx6600 ü takıp oyun oynadım yükte bi sorun olmadı (cs-106 kasası ile aldıydım)

kronik sorunlu model 500e mi ne görünce arastırmıstım forumlarda öneren cıkmamıstı, sizdekilerin sorun cıkarmadıgı zaman psu sorunsuz denmez genelde problemli bir model,

kronik sorunlu model 500e mi ne görünce arastırmıstım forumlarda öneren cıkmamıstı, sizdekilerin sorun cıkarmadıgı zaman psu sorunsuz denmez genelde problemli bir model,
Hocam bu paraya Everest/frisby bile bulmak güçken bu iyi sayılır sorunlu çıkarsa iade direk ben 1380 tl ye cs-106 kasası ile bu psu dahil şekilde ofis PC’si için almıştım.
900TL fiyata fp

Kim diyor çok iyi cart curt ya. Yıllar önce bile berabet bir modeldi. Sadece çok uygun fiyatlı sistemlere öneririm. Tier F anında değiştirin kategorisinde zaten. Demek ki kronik sorunu ya da yapı hatası falan da var.

Yıllardır kullanıyorum diyene Tofaş da yıllardır yolda gidiyor derim. Kazada ikiye ayrılıyor ama.
Alsam mı diye düşünürken bu yorum üzdü... 1 yaprağı kırık fanı ses yapan FSP 500W 80 plus kullanıyorum sesinden bıktım çokta para vermek istemiyorum tercih edilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,601
Üyeler
173,688
Son üye
slanderman
Geri