Beğenemedim daha iyi kasalar varAerocool Aero One Frost 500W 80+ Güç Kaynaklı, Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası (AE-AERO1FR580) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Aero One Frost 500W 80+ Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart...www.teknobiyotik.com
kullanan var mı fikriniz nedir çok beğeniyorum ben bunu
Cylon serisi kötü, önermem.peki aerocoolun cylon serisi PSU ları nasıl bu kasanın içinde gelen PSU bunlarmış izledim birkaç videosunu sorun yaşayan da olmamış
Ben o konu da size katılmıyorum760TL. Ayrıca kasası gayet de hava alıyor.
Peki. Fikirlerimiz farklı olabilir, normal. İyi geceler.Ben o konu da size katılmıyorum
yani kasa için 850 den fazla verilmez diye düşünüyorum attığınız psuyu da listeme ekleyebilirim teşekkürlerBütçeniz ne kadar? O fiyata Spec-Delta 650W bulunabiliyor. Benim önerim bu PSU ve kasayı almanız olacak.
Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 8.554,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com