Afmf yazılım değilmi tüm oyunlarda çalışıyor diye biliyorumŞuan daha ham bir teknoloji çoğu oyunda desteklemiyor denediğim kadarıyla ama RX 6600 güzel ekran kartıdır fiyatına göre. Bütçe yazarsan yardımcı olabilirim.
6600 kullanıyorum tek kaldırmadığı oyun btf2042 haricinde harika kartAFMF için rx 6600 alınır mı?
Vramden mi6600 kullanıyorum tek kaldırmadığı oyun btf2042 haricinde harika kart
Açtığında uyarı veriyor AMD Adrenalin desteklenmiyor diye ama benim denediğim oyunlar da pek mantıklı değil zaten. Europa Universalis 4te denedim ve birkaç küçük oyunda. 13K'ya R5 5500 + RX 6600 alırdım ben teknolojik olarak destek alan ekran kartı her zaman öndedir.Afmf yazılım değilmi tüm oyunlarda çalışıyor diye biliyorum
3060 teknolojik destek almıyor muAçtığında uyarı veriyor AMD Adrenalin desteklenmiyor diye ama benim denediğim oyunlar da pek mantıklı değil zaten. Europa Universalis 4te denedim ve birkaç küçük oyunda. 13K'ya R5 5500 + RX 6600 alırdım ben teknolojik olarak destek alan ekran kartı her zaman öndedir.
3060 teknolojik destek almıyor mu
Xt alabiliyorsan alAFMF için rx 6600 alınır mı?
Rx 6600 ile rtx 3060 + - olarak anlatabilirmisinixAlıntıyı görüntüle
Siz eğer yarın bir gün CyberPunk gibi 3A bir oyun oynamak isterseniz AFMF2 karşılığı Frame Generation teknolojisini kullanmak için cyberpunk'ı veya herhangi bir oyunu modlamak zorunda kalacaksınız.
RTX 3060 alırsan çok bir artısı yok 2.el satarken çok değer kaybetmemiş olur. RX 6600 alırsan AFMF2 gibi performans güncellemelerini en az 2 yıl daha alırsın arkadaşın dediği gibi RX 6600 XT öneririm bende.Rx 6600 ile rtx 3060 + - olarak anlatabilirmisinix
İşlemcin AMD olacağı için SAM'de açabilirsin bu da ekstra FPS verebilir oyundan oyuna değişecek şekilde.Rx 6600 ile rtx 3060 + - olarak anlatabilirmisinix
https://www.youtube.com/results?search_query=rtx+3060+vs+rx+6600RTX 3060 alırsan çok bir artısı yok 2.el satarken çok değer kaybetmemiş olur. RX 6600 alırsan AFMF2 gibi performans güncellemelerini en az 2 yıl daha alırsın arkadaşın dediği gibi RX 6600 XT öneririm bende.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemcin AMD olacağı için SAM'de açabilirsin bu da ekstra FPS verebilir oyundan oyuna değişecek şekilde.
Önceki açtığım konuda herkes 3060 demiştiRTX 3060 alırsan çok bir artısı yok 2.el satarken çok değer kaybetmemiş olur. RX 6600 alırsan AFMF2 gibi performans güncellemelerini en az 2 yıl daha alırsın arkadaşın dediği gibi RX 6600 XT öneririm bende.
İşlemcin AMD olacağı için SAM'de açabilirsin bu da ekstra FPS verebilir oyundan oyuna değişecek şekilde.
https://www.youtube.com/results?search_query=rtx+3060+vs+rx+6600
Şuna da bir bakın Abdullah Abi'nin ağzından.
eğer RTX 3060 12GB veya RTX 3060Ti değilse bu dediğiniz kart bence RX 6600 en iyi seçenek. Herkesin fikri ayrı hocam bazıları AMD sevmez. Ben parasına göre FPS'ine bakarım bence AMD RX 6600 konusunda fiyat performansı tutturmuş.Önceki açtığım konuda herkes 3060 demişti