Neler Yeni

After Effects eğitim videoları çeksem tutar mı?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Selam kankalar. Yaklaşım 2 senedir after effects kullanan birisi olarak "oyun editi nasıl yapılır" adı altında videolar çekmek istiyorum. Çevremde çok talep var bana da öğret, o effecti nasıl yaptın cart curt. Bende bu soruları video haline getirip youtube üzerinden yayınlamaya karar verdim. Sorum ise şu; videolar izlenir mi?

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Selam kankalar. Yaklaşım 2 senedir after effects kullanan birisi olarak "oyun editi nasıl yapılır" adı altında videolar çekmek istiyorum. Çevremde çok talep var bana da öğret, o effecti nasıl yaptın cart curt. Bende bu soruları video haline getirip youtube üzerinden yayınlamaya karar verdim. Sorum ise şu; videolar izlenir mi?
Hocam bence izlenir sen yap.Mesela ben de bazı editlerin nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum youtube a yazıyorum bulamıyorum.Benim gibi olan çok insan vardır güzel olur.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence izlenir sen yap.Mesela ben de bazı editlerin nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum youtube a yazıyorum bulamıyorum.Benim gibi olan çok insan vardır güzel olur.
Hocam aradığın editler neler :D Bana anlat ben yapabilirsem video haline getireyim. Hem piyasada olmayan videoları çekersem ilk başlarda bi tık daha hızlı yükselebilirim ^^

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Hocam aradığın editler neler :D Bana anlat ben yapabilirsem video haline getireyim. Hem piyasada olmayan videoları çekersem ilk başlarda bi tık daha hızlı yükselebilirim ^^
Hocam mesela valorant frag moviler.Mesela adamı vurduğundaki smooth slow motion vs vs...

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mesela valorant frag moviler.Mesela adamı vurduğundaki smooth slow motion vs vs...
Onlar çok kolay kanka ya :D plug-in kurupta yapabilirsin kurmadan da yapabilirsin. plug-in twixtor, plug-insiz time repmapping ile yapılıyor. Ben not alıyım. İlk lol ile başlicam, sonra valorant-cs diye girerim. İsteklere gore video çekerim sonra aklımda planlar var :D Yardım için sağol ben başlayım şimdiden akşama video atayım.

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Onlar çok kolay kanka ya :D plug-in kurupta yapabilirsin kurmadan da yapabilirsin. plug-in twixtor, plug-insiz time repmapping ile yapılıyor. Ben not alıyım. İlk lol ile başlicam, sonra valorant-cs diye girerim. İsteklere gore video çekerim sonra aklımda planlar var :D Yardım için sağol ben başlayım şimdiden akşama video atayım.
Hocam bilmediğimden dolayı işte bana zor geliyo :ROFLMAO: Bence hangi oyun daha popüler ise ilk ondan başlayın.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Yaptığın efectlere ve editlere örnekler verebilir misin? Ona göre potansiyel olup olmadığını söyleyelim

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Eğer işi iyi biliyorsan ve en önemlisi Gerizekalıya anlatır gibi anlatmazsan tutar.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ruffls4prez'ın Yaptığı Gibi Editlerin Nasıl Yapılıcağını Basitçe Buranın Altını Çiziyorum Öğretirsen İzlenirsin.
Seni Bu İşi Bilmeyen Ve O Tarzdaki Videoları Görüp Yapmak İsteyen İnsanların İzleyeceğini Varsayarsak Fazla Karmaşık Anlatmaman İyi Olur.

Ekstradan Tutorial Videoları Çekerken Carnac Programını Kullanmanı Tavsiye Ederim Tuş Kombinasyonlarını Gösterdiği İçin İzleyiciye Kolaylık Olur.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
ruffls4prez'ın Yaptığı Gibi Editlerin Nasıl Yapılıcağını Basitçe Buranın Altını Çiziyorum Öğretirsen İzlenirsin.
Hocam şoyle anlatıyım, videolara baktım, oyun içi gorüntü kullanmış o nasıl alınıyor bilmiyorum :) Ama effectleri basit çok kompleks bir şey yok ama uğraştırıcı şeyler. 2 dk lık video için 2-3 saat uğraştırabilir. temel olarak parlama, shake ve saber kullanmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaptığın efectlere ve editlere örnekler verebilir misin? Ona göre potansiyel olup olmadığını söyleyelim
Ozelden atıyım. Reklam olmasın.

Rulep

80+ Gold
Sende bitiyor iş eğer detaylı anlaşılır anlatırsan tuturursun

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam şoyle anlatıyım, videolara baktım, oyun içi gorüntü kullanmış o nasıl alınıyor bilmiyorum :) Ama effectleri basit çok kompleks bir şey yok ama uğraştırıcı şeyler. 2 dk lık video için 2-3 saat uğraştırabilir. temel olarak parlama, shake ve saber kullanmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ozelden atıyım. Reklam olmasın.
Tm Efektler Basit Zaten Biliyorum Dediğin Gibi Sadece Biraz Fazla Uğraştırıyor Çoğu Kez Yarıda Bırakıp Ertesi Güne Attığım Oldu Ama Yinede Valo Editleri Tutuyor Youtube'da.

Ben OBS'ile Hallediyorum Kayıt İşini.

Rulep

80+ Gold
Bence direkt valodan girin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,184
Üyeler
160,971
Son üye
YigitAkbulut
Top Bottom