Neler Yeni

After Effects eğitim videoları çeksem tutar mı?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Tm Efektler Basit Zaten Biliyorum Ama Yinede Valo Editleri Tutuyor Youtube'da.

Ben OBS'ile Hallediyorum Kayıt İşini.
Yok yok oyle değil. Demek istediğim oyuncu gozunden değil de kill aldığı yerde adamın oldüğü yeri falan kullanmış. Csgoda HLAE miydi neydi onla yapılıyor ama valoda nasıl bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence direkt valodan girin
Elimde gorüntü yok :D

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yok yok oyle değil. Demek istediğim oyuncu gozunden değil de kill aldığı yerde adamın oldüğü yeri falan kullanmış. Csgoda HLAE miydi neydi onla yapılıyor ama valoda nasıl bilmiyorum.

Elimde gorüntü yok :D
He Öyle Desene :D Valoda Nasıl İşliyor Bilmiyorum Ben Hep FPS Kamerasından Yaptım Yapıcağımı.
Dış Çekim Kullanmadım.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
He Öyle Desene :D Valoda Nasıl İşliyor Bilmiyorum Ben Hep FPS Kamerasından Yaptım Yapıcağımı.
Dış Çekim Kullanmadım.
Ya o kurguya giriyor aslında effect olarak hiçbir şey yok :D Aklımda şu var, bir videosunu baz alıcam izleyip ordaki effecti nasıl yaptığını anlatıcam. Saniye saniye her effecti anlatırım.

Şimdilik basit bir video çektim, maksat bir yerden başlayayım. İleride detaylı bir video daha çeker atarım.

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Ya o kurguya giriyor aslında effect olarak hiçbir şey yok :D Aklımda şu var, bir videosunu baz alıcam izleyip ordaki effecti nasıl yaptığını anlatıcam. Saniye saniye her effecti anlatırım.

Şimdilik basit bir video çektim, maksat bir yerden başlayayım. İleride detaylı bir video daha çeker atarım.
Hocam video açıklayıcı olursa daha iyi olur.Gelen herkes anlar.

Bu arada valo editlerine flan da brazcık baktım.Çok uğraştırıyo.Yaptığmız şeyleri kopyalayabilme flan yok mu?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Hocam video açıklayıcı olursa daha iyi olur.Gelen herkes anlar.

Bu arada valo editlerine flan da brazcık baktım.Çok uğraştırıyo.Yaptığmız şeyleri kopyalayabilme flan yok mu?
Var, valo editini detaylı bir şekilde anlatıcam. Bana gereken tek şey valorant videosu. Arkadaşlardan isteyim veya sizde varsa bana atın. Videoya katkı sağlarsınız.

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Selam kankalar. Yaklaşım 2 senedir after effects kullanan birisi olarak "oyun editi nasıl yapılır" adı altında videolar çekmek istiyorum. Çevremde çok talep var bana da öğret, o effecti nasıl yaptın cart curt. Bende bu soruları video haline getirip youtube üzerinden yayınlamaya karar verdim. Sorum ise şu; videolar izlenir mi?
Hocam eğitim videoları tutuyor, fakat senin kanal aktifliğine de bağlı biraz.

Tetshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Taner Yüksel
Selam kankalar. Yaklaşım 2 senedir after effects kullanan birisi olarak "oyun editi nasıl yapılır" adı altında videolar çekmek istiyorum. Çevremde çok talep var bana da öğret, o effecti nasıl yaptın cart curt. Bende bu soruları video haline getirip youtube üzerinden yayınlamaya karar verdim. Sorum ise şu; videolar izlenir mi?
kimse izlemez ise ben izlerim

bıraktım

80+ Bronze
Eğitim videoları bildiğim kadarıyla daha çok kazandırıyor aşırı izlenmeden de kazanç elde edersin heralde

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Eğitim videoları bildiğim kadarıyla daha çok kazandırıyor aşırı izlenmeden de kazanç elde edersin heralde
Kazanç 2. planda ya. Hatta uzun bir süre düşünmüyorum.

Top Bottom