müzik hocası ödev verdi söylemezsek sözlüye düşük verecekmiş cart curt ne söyleyelim diye düşündük mini mini bir kuşu bulduk sonra hoca olmaz tarzı şeyler söylemiş ne söyleyelim sizce bir sürü şarkı biliyorum ama aklıma gelmiyor hiç
grup 5-6 erkekten oluşuyor geri kalan erkekler kızlarla grup kurdu .d neyse millet ingilizce şarkı , duman , mfö falan söyleyecekmiş TROL DIŞINDA HER ÖNERİYE AÇIĞIM tavsiyelerinizi bekliyorum
Mahvettimi söyle knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yemin ederim söylediğimiz şeyler şaka değil. Kendine güven. Eğer işini iyi yaparsan çöpçü bile olsan sana saygı duyup önlerini ilikleyeceklerdir.diz dize (civranun yalısı) nasıl bence olur
müzik hocası ödev verdi söylemezsek sözlüye düşük verecekmiş cart curt ne söyleyelim diye düşündük mini mini bir kuşu bulduk sonra hoca olmaz tarzı şeyler söylemiş ne söyleyelim sizce bir sürü şarkı biliyorum ama aklıma gelmiyor hiç
grup 5-6 erkekten oluşuyor geri kalan erkekler kızlarla grup kurdu .d neyse millet ingilizce şarkı , duman , mfö falan söyleyecekmiş TROL DIŞINDA HER ÖNERİYE AÇIĞIM tavsiyelerinizi bekliyorum
usta ne diyorsun ne alaka????Yemin ederim söylediğimiz şeyler şaka değil. Kendine güven. Eğer işini iyi yaparsan çöpçü bile olsan sana saygı duyup önlerini ilikleyeceklerdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende 2 gün konuşsanız yaparsınız
yok be aga manuş baba olabilir belkiplevne marşı olabilir
imkansız sankieminem - godzilla
belkiErkin Koray Fesuphanallah Olabilir Mi ?
belkielfida söyleyin
yok be aga söylemezlerCem Karaca - Çok Yorgunum veya maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum.