Neler Yeni

Age of Empires III Definitive Editon 32 Lira

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Birkaç saat önce Gamescom’da duyuruldu. Ön sipariş fiyatı sadece 32 lira. Grafiksel gelişmeler ve iki yeni ulus var. Fiyatı artar bence. Ön siparişte almayı değerlendirebilirsiniz.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Age of 2 always better! Ya Microsoft o kadar baba şirketsin gözünü seveyim şunlara grafik pack çıkarmak yerine oyun yap.
İsteyince Gears yapıyorsun, flight yapıyorsun yakışmıyor.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Age of 2 always better! Ya Microsoft o kadar baba şirketsin gözünü seveyim şunlara grafik pack çıkarmak yerine oyun yap.
İsteyince Gears yapıyorsun, flight yapıyorsun yakışmıyor.
2-3 sene önce AoE 4 yapıyoruz diye duyurdular hala ses seda yok. Bu yıl Ori and the Will of the Wisps de çok iyiydi. Bu arada linçlemeyin ama ben hep 3’ü daha çok sevdim. 😄

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
2-3 sene önce AoE 4 yapıyoruz diye duyurdular hala ses seda yok. Bu yıl Ori and the Will of the Wisps de çok iyiydi. Bu arada linçlemeyin ama ben hep 3’ü daha çok sevdim. 😄
2'den başka oyun tanımam ama zevk meselesi, Ori and Will onların oyunu muydu? Çok severek oynamıştım, ilk oyunun üstüne ne koyacaklarını merak ediyordum, hissetmediğimiz eksiklikleri bile düzeltmişlerdi.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2'den başka oyun tanımam ama zevk meselesi, Ori and Will onların oyunu muydu? Çok severek oynamıştım, ilk oyunun üstüne ne koyacaklarını merak ediyordum, hissetmediğimiz eksiklikleri bile düzeltmişlerdi.
Çoğunluk 2’nin sevdalısı zaten. Evet Microsoft’a ait bir stüdyo yaptı. Adı neydi şimdi hatırlayamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,381
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom