Hayırlı olsun hocam, istanbulu kostantinopolis yaptı diye alasım yok düzelttiği zaman bi de indirime girdiği zaman alırımvalla ben bugün alıcam galiba bi pedere akşam sorim Age of History 2 de yıllarını veren bir kişiyim
hocam onu düzeltirsiniz nolcak 10 saniyelik iş konstantinopolisi sil İstabul yazHayırlı olsun hocam, istanbulu kostantinopolis yaptı diye alasım yok düzelttiği zaman bi de indirime girdiği zaman alırım
Yok hocam bebce alınmaz 2. Oyununa mod kurduğunda sorun çıkıyordu bunda da devam ediyor ben almam şahsen. 100 tl altına düşerse alırım ancak222 küsür lira vermeye değer mi?
Bi anda bilmedigin afrika ulkelerinin koloni olup sana saldırması mesela hocam.age of serisinde niye kanser oluyoruz ya
Hocam zeka seviyesini bilemem o kişisel KBDKDJDKDJ ama indirimle bazı key satan sitelerde 220 tl oluyor o da. Geçen aldım benpeki ya omu oynayacak zeka seviyesine sahip değilsek bide oyun 800 tl filansa
aoh3 te daha karşılaşmadım ama çokta oynamadım crackle denemek için baktım azBi anda bilmedigin afrika ulkelerinin koloni olup sana saldırması mesela hocam.
zeka seviyesini geçtim oyunu 200 saat oynayıp tam bilmeyenler varmış jdjgdljhjldHocam zeka seviyesini bilemem o kişisel KBDKDJDKDJ ama indirimle bazı key satan sitelerde 220 tl oluyor o da. Geçen aldım ben
Yavaş yavaş öğrenirsin, eğer strateji tabanlı oyun seviyorsanız alınır. Buglar da güncelleme ile çözülür illa ki. Geri bildirim atmayı unutmayın düzeltirler.peki ya omu oynayacak zeka seviyesine sahip değilsek bide oyun 800 tl filansa