Ciri
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
Dostum bu adam doğruları tükürüyorBu çöpe bu kadar para vereceğime tofaşa binerim daha iyi zaten kaza yapsan ikisinde de aynı sonucu alırsın
Dostum bu adam doğruları tükürüyorBu çöpe bu kadar para vereceğime tofaşa binerim daha iyi zaten kaza yapsan ikisinde de aynı sonucu alırsın
Yok daha neler hocam kazalı da olsa BMW BMW dirBu çöpe bu kadar para vereceğime tofaşa binerim daha iyi zaten kaza yapsan ikisinde de aynı sonucu alırsın
Sadece bir tık abarttı kralDostum bu adam doğruları tükürüyor
Bu araç nasıl bana onu anlatırmısınSağ önden çalmışlar buna ağır hasar kayıtlı araçlar motor tarafı olmadığı sürece rahat al
İkisi de yürüyen tabut. Sadece markaya bakarsan işin var valla. Ağır hasarlı diyor ne şase kalmıştır bunda ne de emniyet kemeri.Yok daha neler hocam kazalı da olsa BMW BMW dir
Bence alınmaya değmezBu araç nasıl bana onu anlatırmısın
Dış görünüş olarak bir bak istersenİkisi de yürüyen tabut. Sadece markaya bakarsan işin var valla. Ağır hasarlı diyor ne şase kalmıştır bunda ne de emniyet kemeri.
O kadar parayı çöpe atmak senin tercihin elbette. Bunun yerine en baba scirocco veya 2008 520d alırım.Dış görünüş olarak bir bak istersen
Tofaş tabutuna bineceğime BMW tabutuna binerim şahsen
Yok usta bu kadar kötü yorumdan sonra aldırmam ona da sen kazalı da olsa BMW ile Tofaşı aynı kesede tutman bir garibime gittiO kadar parayı çöpe atmak senin tercihin elbette. Bunun yerine en baba scirocco veya 2008 520d alırım.
Sanayiye sokar mı bu araba bu çocuğuSatarken çok sorun yaşarsınız. Ama eğer bu bana sıkıntı olmaz diyorsanız alınabilir.
Konu o değil, biri 240 bin lira birisi 30 bin. Zaten aynı kefeye koyan yok ama bunu almak saçmalık.Yok usta bu kadar kötü yorumdan sonra aldırmam ona da sen kazalı da olsa BMW ile Tofaşı aynı kesede tutman bir garibime gitti
İkiside tabutsa ben BMW tabutuna binerim aga