Ağız kokusu hakkında

iSymph

80+
Reaksiyon skoru
142
Arkadaşlar selam yaklaşık 1 1.5 aydır ağızım kokuyor yani gerçekten aşırı aşırı kötü kokuyor pandemi dönemi diye pek dışarı çıkmıyorum sorun olmuyor ama çıktığım zamanda sürekli sakız çiğnemek durumunda kalıyorum günde 3 4 kere dişlerimi fırçalayan birisiyim hastaneyede virüsten ötürü gidesim gelmiyor bu kokunun geçmesi için neler yapabilirim

Ben de de aynı sorun vardı Diş doktoru diş taşlarımı temizledi ve o günden sonra her gün 3 kere dişlerimi fırçaladım ve ağız suyu kullandım. Yaklaşık 1 senedir öyle bir sorunum yok.

Ağız bakım suyu kullanabilirsiniz

ağız bakım suyunu eczanelerden mi temin ediyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diş ipi kullan dilini de fırçala cidden
bu dili fırçalamayı birisi de söylemişti de dili normal kullandığım fırçayla mı fırçalayayım anlamadım

Ağız bakım suyu kullanabilirsiniz
Ben de de aynı sorun vardı Diş doktoru diş taşlarımı temizledi ve o günden sonra her gün 3 kere dişlerimi fırçaladım ve ağız suyu kullandım. Yaklaşık 1 senedir öyle bir sorunum yok.
önerdiğiniz bir marka var mı

bu dili fırçalamayı birisi de söylemişti de dili normal kullandığım fırçayla mı fırçalayayım anlamadım
Normal fırça ile olabilir

Ben LISTERINE nane aromalı kullandım 90 ml alabilirsiniz denemek için

Ben bunu kullanıyorum. Tartar oluşumunu engelliyor. Marketlerden bulabilirsin. 30 saniye boyunca çalkaliyorum. Yalnız ağzını çok yakıyor 😀😀

Ekler

• IMG_20200828_111847.jpg
    IMG_20200828_111847.jpg
    1.5 MB · Hit: 31
Arkadaşların önerdiği ürünlere ek olarak: Ağzınızı nemli tutun. Soğuk su için. Kuru ağız kokar.

Ben bunu kullanıyorum. Tartar oluşumunu engelliyor. Marketlerden bulabilirsin. 30 saniye boyunca çalkaliyorum. Yalnız ağzını çok yakıyor 😀😀
bu ağız yakmasına alışıyo musun peki yoksa her seferinde aynı yanma mı
:D aga hemen hemen her gün 2 büyük kase yoğurt yiyorum küçüklüğümden beri her hafta yoğurt yapmak için sütçüden 15 kilo süt alıyoruz ailecek yoğurt manyağıyız biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,546
Üyeler
175,064
Son üye
zasta16
Geri