Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Ağalar bunu nasıl kullaniyoz migrosdan aldım indirimde diye bilen biri varmi 500ml
Gargara yapacaksın kolay ağzına dök çalkala tükürAğalar bunu nasıl kullaniyoz migrosdan aldım indirimde diye bilen biri varmi 500ml
Disimi fircalamammi lazım üstünde gördüm şimdiGargara yapacaksın kolay ağzına dök çalkala tükür
Ne kadar dökecem?Gargara yapacaksın kolay ağzına dök çalkala tükür
kapağına dök önce kapağından ağzına dökDisimi fircalamammi lazım üstünde gördüm şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar dökecem?
üstündeki talimatlarla en iyi sonucu alırsınDisimi fircalamammi lazım üstünde gördüm şimdi
30ml ağzınıza döküp 30 saniye çalkalayın diyor dis fırçaladıktan sonrakapağına dök önce kapağından ağzına dök
Mesaj otomatik birleştirildi:
üstündeki talimatlarla en iyi sonucu alırsın
ayynen bu kadar sadece başka bir esprisi yok30ml ağzınıza döküp 30 saniye çalkalayın diyor dis fırçaladıktan sonra
Dişlerini (özellikle dilini) fırçala. Dil çok önemli, dilini bayağı iyi fırçala. Fırçalaybildiğin kadar derine fırçalamaya çalış, daha iyi sonuç alırsın.Disimi fircalamammi lazım üstünde gördüm şimdi
Dili nasi fircaliyozDişlerini (özellikle dilini) fırçala. Dil çok önemli, dilini bayağı iyi fırçala. Fırçalaybildiğin kadar derine fırçalamaya çalış, daha iyi sonuç alırsın.
Fırçalamadan gargara yapma, hiçbir etkisi olmuyor.
Normal ileri geri yapacaksın. Aşağısını, yukarısını yanlarını falan fırçala.Dili nasi fircaliyoz
Zormuş yeni duydumNormal ileri geri yapacaksın. Aşağısını, yukarısını yanlarını falan fırçala.
Normalde de fırçalaman gerek zaten, ağız kokusu yapar yoksa. Dişlerden ziyade dil daha önemli ağızda.
Ben fırçayı ilk başta dik tutup ne kadar derine inebiliyorsam iniyorum, sonra yukarıdan-aşağıya şeklinde diklemesine fırçalıyorum. 1 dakika falan bunu yaptıktan sonra yukarıdan aşağıya yanlamasına fırçalıyorum.
Ağzın kokmuyorsa diş sorunun yoksa kullanmana gerek yok diye biliyorum dişçim öyle demişti ama kullanicaksan ilk önce dişini fırçalıyorsun sonra cizgiye kadar koyup calkalayip tukuruykrsunAğalar bunu nasıl kullaniyoz migrosdan aldım indirimde diye bilen biri varmi 500ml