Neler Yeni

Ağrısız varikosel bilgisi olan varmı

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,686
İsim
Selim
Arkadaşlar bilgisi olan varmı
Genel olarak cerrahi ile çözülen medikal tedavisi yok ama yüzeysel bir şeyse medikal olarak hasta rahatlatilabilir. Kronik olursa testo düşüş sperm kaybı ve cinsel isteksizlik olur geçmiş olsun bende de testiste kist var

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bu teşhis ile 12 yıl izlenimde kaldım. Varikosel teşhisime aslında böbreğimde bulunan bir tıkanıklık sebep verildiği ortaya çıktı. Nutcracker sendromu diye geçiyor. Anjiyo ile hem testislere ilaç verip hem böbreğimde sorunlu damarı düzeltmişlerdi.

Eğer böyle bir teşhisin varsa böbreklerini kontrol ettirmeni öneririm. Nefroloji bölümünden.

tadic3453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Tadic3453
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel olarak cerrahi ile çözülen medikal tedavisi yok ama yüzeysel bir şeyse medikal olarak hasta rahatlatilabilir. Kronik olursa testo düşüş sperm kaybı ve cinsel isteksizlik olur geçmiş olsun bende de testiste kist var
Sağolun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu teşhis ile 12 yıl izlenimde kaldım. Varikosel teşhisime aslında böbreğimde bulunan bir tıkanıklık sebep verildiği ortaya çıktı. Nutcracker sendromu diye geçiyor. Anjiyo ile hem testislere ilaç verip hem böbreğimde sorunlu damarı düzeltmişlerdi.

Eğer böyle bir teşhisin varsa böbreklerini kontrol ettirmeni öneririm. Nefroloji bölümünden.
Sağolun hocam

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,686
İsim
Selim

Tedavi oldun mu peki hocam

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Tedavi oldun mu peki hocam
Hocam bende sperm kalitesi veya azalma gibi hiçbir sorun yoktu sadece damar genişlemesi vardı. Asıl sorun böbrekte olduğu için zorunlu olarak anjiyo oldum o sırada hazır operasyondayken testise de ilaç verdiler ikisi birden halloldu. Özetle evet hocam.

Böbrek olayı da herkese şart mı bilgim yok demek istedim sadece. Belirtileri kişiden kişiye de değişir genelde karın bölgesi kasılınca sol tarafta ağrı olur bu ağrı bazen sırtına da vurabilir gibi gibi.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,686
İsim
Selim
Hocam bende sperm kalitesi veya azalma gibi hiçbir sorun yoktu sadece damar genişlemesi vardı. Asıl sorun böbrekte olduğu için zorunlu olarak anjiyo oldum o sırada hazır operasyondayken testise de ilaç verdiler ikisi birden halloldu. Özetle evet hocam.

Böbrek olayı da herkese şart mı bilgim yok demek istedim sadece. Belirtileri kişiden kişiye de değişir genelde karın bölgesi kasılınca sol tarafta ağrı olur bu ağrı bazen sırtına da vurabilir gibi gibi.
Kasik ağrısı bende de oluyor bazen kistten kaynaklı muhtelemen doktor slim iç çamaşırı giy demişti geçmiş olsun size de testist olayı kötü baya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,948
Üyeler
161,170
Son üye
ahmetgulduren
Top Bottom