AGÜ ÇUKUROVA KOCAELİ Makine Mühendisliği

bwNN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,528
Bu 3 universiteyi tercih listesine yazacam hangi sırayla yazmalıyım sizce aklımda kocaeli bunların arasından başa yazmak var ama diğer 2 si arasında çok kararsız kaldım hangisi daha iyi karar veremiyorum

kocaelinde yasiyorum. KOU dag gibi bir yerde binalari bir tik eski gibi duruyor (benim bildigim kadariyla) onu hesaba katarak tercih yap. Internette AGU fena gozukmuyordu dis gorunus olarak ama akedemik kadroda KOU'da baya daha fazla prof var gozukuyor bu neden KOU daha mantikli olarbilir cukurova bilmiom

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
kocaelinde yasiyorum. KOU dag gibi bir yerde binalari bir tik eski gibi duruyor (benim bildigim kadariyla) onu hesaba katarak tercih yap. Internette AGU fena gozukmuyordu dis gorunus olarak ama akedemik kadroda KOU'da baya daha fazla prof var gozukuyor bu neden KOU daha mantikli olarbilir cukurova bilmiom
Agu de prof sayısı az olduğu için çekiniyorum ama görüşünüşte baya iyi duruyor

tabii ki kocaeli. sanayi şehri olması makine mühendisliği açısından yeterli bence. akademik kadrosu da bildiğim kadarıyla çok iyi. benim fikrim
1-kocaeli
2-kayseri
3-çukurova

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
tabii ki kocaeli. sanayi şehri olması makine mühendisliği açısından yeterli bence. akademik kadrosu da bildiğim kadarıyla çok iyi. benim fikrim
1-kocaeli
2-kayseri
3-çukurova
Bende başta böyle diyordum ama ne bileyim çukurovada yurtta değil ev olacak o biraz aklımı karıştırıyor öne mi yazsam diye

Üçü arasında şüphesiz Kocaeli. Mezunları daha iyi yerlere daha kolay geliyor.

Üçü arasında şüphesiz Kocaeli. Mezunları daha iyi yerlere daha kolay geliyor.
Zaten 3 ü arasından o ilk sırada ama agü ile çukurova arasında hangisini öne yazayım çok kararsız kaldım sıralamaları nerdeyse aynı

Geri