Neler Yeni

AİGO marka psu alınır mı güvenilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
tavsiye etmesem de alınabilir şu sisteme.
garanti sürecinde kullanıp sonra değiştirilebilir bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

garanti sürecinde kullanıp sonra değiştirilebilir bence
bu sabah sordum psunun oluşturacağı herhangi bir sorun garanti kapsamındaymış

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bu sitenin sistem parçaları pek bilinmeyen ve kaliteli sayılmayan parçalar ben pek önermem
Kaliteli sayılmayan? İnno3D, Palit gibi markalar yurt dışında oldukça popüler ve kaliteli markalardır. Biostar kötü marka değildir. Sadece Türkiye'de adını çok duymaman o markaları kötü yapmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
ş
Kaliteli sayılmayan? İnno3D, Palit gibi markalar yurt dışında oldukça popüler ve kaliteli markalardır. Biostar kötü marka değildir. Sadece Türkiye'de adını çok duymaman o markaları kötü yapmaz.
Çok fazla bu siteden alışveriş yapan gördüm parçaları inceleme şansım oldu malzemeleri soğutmlaraı ona keza çok kalitesiz

Onların hepsi kaliteli marka bilinmemezlik başka kalitesizlik başka bu sistemde ikiside var

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Çok fazla bu siteden alışveriş yapan gördüm parçaları inceleme şansım oldu malzemeleri soğutmlaraı ona keza çok kalitesiz

Onların hepsi kaliteli marka bilinmemezlik başka kalitesizlik başka bu sistemde ikiside var
dostum palit 1660 super kullanıyorum tam yükte 65 dereceyi geçmedi arkadaşın yaptığı özelleştirmelerde zaten sana göre bilinen markalar olmuş hepsi birtek psu var onuda kullanıyorum sadece sesli biraz bence kullanan birinden daha iyi bilmen biraz zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
ş
dostum palit 1660 super kullanıyorum tam yükte 65 dereceyi geçmedi arkadaşın yaptığı özelleştirmelerde zaten sana göre bilinen markalar olmuş hepsi birtek psu var onuda kullanıyorum sadece sesli biraz bence kullanan birinden daha iyi bilmen biraz zor
Palite bir şey söylemedim ki

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Palite bir şey söylemedim ki

dostum ben seni anlamadım eyer güzelse ve sıkıntısız çalışıyorsa marka bilinse ne olur ? bilinmese ne olur ?

Top Bottom