Neler Yeni

Aile sorunlarım var sizce ne yapmalıyım?

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sözel derslerin iyiyse sözel bölüm ile yerleşebileceğin üniversiteleri araştır. Mesleğini-hedefini koy, sonrasında babana git ben ileride *...* olmak istiyorum de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok ciddiyim, eğer bu durum ciddi şekilde gerçekleşirse şahsen polise giderdim. Evde sözlü ve fiziksel baskı ve taciz içindeyim ifadesi verirdim.
Türkiye'de seni haklı bulmaları biraz zor. Emniyette zorla barıştırırlar eve gelince daha kötü şeyler yaşarsın.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Cidden mi ya? Aile Sosyal Politikalar bakanlığı bir şey yapmaz mı?
Haberlere çıkarsan, Twitter Bakanlığı'ndan destek görürsen belki bir şeyler yaparlar. En bariz örneği eşine şiddet uygulayan erkekler. Kadınlar bir çok kez karakola gitmiş oluyor ama her seferinde barıştırılıp gönderiyorlar. Sonra adam beni rezil ettin vs. diyerek kadını öldürüyor.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Merhaba 10.sınıfa gidiyorum ailem ders konusunda çok baskı yapıyor derslerim iyi ders olarak sözel derslerim iyi yani edebiyat tarih coğrafya felsefe din kültürü İngilizce gibi sözel derslerim çok iyi neyse konuya gelelim ailem sürekli benim doktor olmamı istiyor sürekli bana doktorları örnek göstererek beni doktorlarla kıyaslıyorlar yüzüme vuruyorlar bugün ailemle televizyon da haberler izliyorduk bir profesör doktor televizyona çıkıp konuştu sonra babam bana bak eşek sende oku bu doktor gibi ol çık televizyona konuş sen bu doktora kurban ol sen niye okumuyorsun senden bir b*k olmaz dedi çok üzüldüm şu an odamda ağlıyorum artık çok doldum size içimi dökmek istedim sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler hepinize.
kendini düzgünce anlatmadıysan anlat anlatmana rağmen bunu derse armut dibine düşer de

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Haberlere çıkarsan, Twitter Bakanlığı'ndan destek görürsen belki bir şeyler yaparlar. En bariz örneği eşine şiddet uygulayan erkekler. Kadınlar bir çok kez karakola gitmiş oluyor ama her seferinde barıştırılıp gönderiyorlar. Sonra adam beni rezil ettin vs. diyerek kadını öldürüyor.
Bu ülkeden nefret ediyorum.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Kgn
16 yaşında mısın ona göre bir şey söyleyeceğim

Berke Fitness

80+ Bronze
Merhaba 10.sınıfa gidiyorum ailem ders konusunda çok baskı yapıyor derslerim iyi ders olarak sözel derslerim iyi yani edebiyat tarih coğrafya felsefe din kültürü İngilizce gibi sözel derslerim çok iyi neyse konuya gelelim ailem sürekli benim doktor olmamı istiyor sürekli bana doktorları örnek göstererek beni doktorlarla kıyaslıyorlar yüzüme vuruyorlar bugün ailemle televizyon da haberler izliyorduk bir profesör doktor televizyona çıkıp konuştu sonra babam bana bak eşek sende oku bu doktor gibi ol çık televizyona konuş sen bu doktora kurban ol sen niye okumuyorsun senden bir b*k olmaz dedi çok üzüldüm şu an odamda ağlıyorum artık çok doldum size içimi dökmek istedim sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler hepinize.
kavga et

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Kgn
Tarık vallaha sana düzgünce cevap vermek istiyorum ama öyle vir bir şey yazıyorsun ki düzgün cevap veremiyorum ve görünce açıklayacak cümle bulamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,804
Üyeler
168,852
Son üye
winstonredf
Top Bottom