Neler Yeni

Aileden Habersiz Etheryum Ticareti Sorunu

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer

H4san

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan Taş
Neyse Kalsın Ya Şu Papara Kalkmasa Rahat Halledermişizde Neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler Sorun Çözdüldü Annem Banka Uygulamasına Uğramaz Zaten Çektim :)

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yada Beyler Gelen Paranın Üstüne Tıklayınca Binanceden Geldiğini Görürler mi Eğer Görmüyorlar İse Sorun Yok Çünkü
İslem geçmişinden görünecektir.

1 aydır bekliyoruz. .d @SiyahLimon

H4san

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan Taş

Bakmazki :)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ya annene haber vereceksin onun adına Binance hesabı açacaksın ya da 1 yıl bekleyeceksin.
Haberin olsun vergi gelince, vergi levhası alman gerekecek. Vergi levhası alınca ailenin her şeyden haberin olacak. Ayrıca üstüne ek sorumluluklar binecek.
Vergi gelecek de vergi levhası ne alaka?

Mesela şimdi biz döviz bürosundan dolar alırken veya oraya dolar satarken kim vergi levhası istiyor bizden 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selam Ailemden Habersiz Etheryum Ticareti Yapıyorum İşlemleri Binance Aracılığı İle Gerçekleştiriyorum Binanceden Para Çekeceğim Fakat Papara Kaldırılmış Ailemin Banka Hesabına Çeksem Haberleri Olur Ailemin Adına Parayı Nasıl Çekebilirim Tosla Vs. Destekler mi Binance ?
Anlamadığım tek şey gizli işler yerine ailene söylesen ne olacak ki?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Vergi gelecek de vergi levhası ne alaka?

Mesela şimdi biz döviz bürosundan dolar alırken veya oraya dolar satarken kim vergi levhası istiyor bizden 😀
Ticari bir faaliyet olduğu için ticari işlerin vergisi ödemek vergi levhası lazım ama gelir vergisi, ÖTV gibi vergileri ödemek için vergi levhası lazım değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon

Onlar hele bi 128 milyar doları al-sat yaparak geri koysunlar sonra kriptoya bakarlar. Şuan etekleri tutuştu her gün birini görevden alıyorlar :)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ticari bir faaliyet olduğu için ticari işlerin vergisi ödemek vergi levhası lazım ama gelir vergisi, ÖTV gibi vergileri ödemek için vergi levhası lazım değil.
Vergi levhasının çok büyük miktarlarda işlem yapanlar hariç zorunlu tutulacağını sanmıyorum. Ha zorunlu tutulsa benim için sorun değil ama çok saçma olur yani 😀

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Vergi levhasının çok büyük miktarlarda işlem yapanlar hariç zorunlu tutulacağını sanmıyorum. Ha zorunlu tutulsa benim için sorun değil ama çok saçma olur yani 😀
Borsadan kazandığın parayı gelir vergisi olarak tanımayacaklarına göre. Ayrıca vergi levhası almak zor değil.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Borsadan kazandığın parayı gelir vergisi olarak tanımayacaklarına göre. Ayrıca vergi levhası almak zor değil.
Döviz ve altın alım satımlarında binde 2 bir vergi var şuan. Benzer bir vergi kripto için de gelecektir diye düşünüyorum. Ticaretten çok yatırım kategorisine giriyor kriptolar.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ailene ne kadar kazandığını da söyle. Parayı duyunca kızmazlar belki :D

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Selam Ailemden Habersiz Etheryum Ticareti Yapıyorum İşlemleri Binance Aracılığı İle Gerçekleştiriyorum Binanceden Para Çekeceğim Fakat Papara Kaldırılmış Ailemin Banka Hesabına Çeksem Haberleri Olur Ailemin Adına Parayı Nasıl Çekebilirim Tosla Vs. Destekler mi Binance ?
Modern problems want modern solutions

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,240
Üyeler
168,270
Son üye
omer573
Top Bottom