Neler Yeni

Ailem çalışmamı istiyor. Ne yapmalıyım?

3.George

80+ Bronze
16 yaşıma gireceğim yakında. Bu 15 gün tatilde ailem git akrabamızın dükkanında çalışmaya başla dediler fakat ben istemiyorum. Zola 2 gün gittim dahasına dayanamadım ama hala gitmemi ve boş vakitlerde de gitmemi istiyorlar. Evde bilgisayarda vakit geçirerek kötü yapıyormuşum. Üstüne Bilgisayar yüzünden şişmanladığım için de hareketlenmemi istiyorlar. Napıcam? neden böyleler?

milenix

80+ Gold
16 yaşıma gireceğim yakında. Bu 15 gün tatilde ailem git akrabamızın dükkanında çalışmaya başla dediler fakat ben istemiyorum. Zola 2 gün gittim dahasına dayanamadım ama hala gitmemi ve boş vakitlerde de gitmemi istiyorlar. Evde bilgisayarda vakit geçirerek kötü yapıyormuşum. Üstüne Bilgisayar yüzünden şişmanladığım için de hareketlenmemi istiyorlar. Napıcam? neden böyleler?
böyle devam edersen ilerde iş hayatında başarısız olursun ailen haklı

3.George

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
böyle devam edersen ilerde iş hayatında başarısız olursun ailen haklı
İş hayatıyla alakası yokki oranın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok çevrem olurmuş, hareketlendiğim içinde zayıflarmışım falan. 2 adıma zayıfladım zaten. Çevremde yok sanarsın.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ailen haklı bence, iş bulsam bende çalışacağım biraz para ve tecrübe kazanmış olurum fakat bulamıyorum. Bilgisayarda vakit geçirmek faydalı bir şey fakat eğer her zaman aynı şeyleri yapıp kendini bir şeyde geliştirmiyorsan çok işe yaramıyor, derslerinde iyi değilse gelecekte ne yapacağını merak ettim.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,069
İsim
göksel yurtcan
dükkan ne dükkanı ? bu arada ailen haklı

milenix

80+ Gold
İş hayatıyla alakası yokki oranın.

Yok çevrem olurmuş, hareketlendiğim içinde zayıflarmışım falan. 2 adıma zayıfladım zaten. Çevremde yok sanarsın.
var hocam var yaşın küçük anlamıyorsundur dükkanda çalışmak kötüde değil ayrıyeten malların dizimine yardım edersen müşteriyle ilgilenirsin bu kadar zor bir iş değil ki kendini buna hazırlayamıyorsun ilerde büyük sıkıntılar çekersin ailen gayet haklı

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,069
İsim
göksel yurtcan
Daha para mevzusunu bile konuşmadık ama gitmeye de çok üşeniyorum. saat 9'dan akşam 6'ya kadar çok uzun ve bilgisayar da oynayamıyorum.
eğer bu nedenle gitmeyeceksen ailen çok haklı işte işsizliğin baş nedeni kesinlikle bu üşengeçliktir

3.George

80+ Bronze
Ailen haklı bence, iş bulsam bende çalışacağım biraz para ve tecrübe kazanmış olurum fakat bulamıyorum. Bilgisayarda vakit geçirmek faydalı bir şey fakat eğer her zaman aynı şeyleri yapıp kendini bir şeyde geliştirmiyorsan çok işe yaramıyor, derslerinde iyi değilse gelecekte ne yapacağını merak ettim.
Derslerim iyi çok şükür. Sadece son zamanlarda aşırı bilgisayardayım ve üstüne şişmanlayınca ailem tutturdu bir şey yap diye.

eğer bu nedenle gitmeyeceksen ailen çok haklı işte işsizliğin baş nedeni kesinlikle bu üşengeçliktir
Daha küçüğüm ama.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,069
İsim
göksel yurtcan
Derslerim iyi çok şükür. Sadece son zamanlarda aşırı bilgisayardayım ve üstüne şişmanlayınca ailem tutturdu bir şey yap diye.

Daha küçüğüm ama.
ben 13 yaşından beri çalışıyorum ve ağaç yaşken eğilir

Top Bottom