Neler Yeni

AİLEM KEDİ SAHİPLENMEK İSTİYOR FAKAT HİÇ BİR BİLGİMİZ YOK NE YAPMALIYIZ?

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Ailem kedi sahiplenecekerini söylediler (1-1.5 aylık) önceden şunu belirtmek isterim asla ama asla besleriz sonra salarız gibi bir düşüncemiz yok , ailem ban bunu söylediğinde aklıma direk ya bişey olursa diye düşünmeye başladım ve bilgi birikimimiz olmamasından dolayı korkmaya başladım. Sizce ne yapmalıyım kediye bir şey olduğu zaman nasıl anlarım vs..

Cidden çok önemsemesem bu konuyu açmazdım ama gerçekten korkuyorum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu büyük bi sorumluluk sonuçta oda can neyin isteyip istemeyeceğini iyi bilmeniz gerek onunla her daim zaman ayırın

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu büyük bi sorumluluk sonuçta oda can neyin isteyip istemeyeceğini iyi bilmeniz gerek
Biliyorum hocam fakat bilgi sahibi olmadığımdan bilgisi olan arkadaşlara souyorum

TamerKs

80+ Silver
Ailem kedi sahiplenecekerini söylediler (1-1.5 aylık) önceden şunu belirtmek isterim asla ama asla besleriz sonra salarız gibi bir düşüncemiz yok , ailem ban bunu söylediğinde aklıma direk ya bişey olursa diye düşünmeye başladım ve bilgi birikimimiz olmamasından dolayı korkmaya başladım. Sizce ne yapmalıyım kediye bir şey olduğu zaman nasıl anlarım vs..

Kedi büyünce mecbur salmanız lazım çünkü bir dönemde çiftleşmesi lazım yapmazsa ölüyor

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Ekici
Öncelikle hiç bir korkun olmasın, Kedi küçük olacağı için başta veterinere gittiğinde herhangi bir sorunu olursa anlaşılır zaten. Onun dışında kediye herhangi bir şey olup olmadığını zaman içerisinde kedinin davranışlarına alıştıktan sonra farklı bir davranışı olursa anlarsın zaten. Birikim konusunda biraz birikiminiz olsa iyi olur çünkü veteriner masrafları mama, kum, oyuncak, kum kabı vs. biraz harcamanız olacak. Aynı zamanda kedinin başına bir şey gelirse veteriner masrafı ona göre artar. Kullandığınız mamanın kalitesine göre kedinin yaşam kalitesi değişir. Bu yüzden bir miktar birikiminizin olması iyi olur sizin için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyüyünceden kastınız ?

Belirili bir yaş var mı?
7 aylıktan sonra kediler çiftleşmeye hazır olurlar ve evin belli yerlerine koku bırakırlar genellikle bahar aylarında. Bu dönemde kediyi çiftleştirmeniz veya özellikle dişi ise kısırlaştırmanız sizin için daha sağlıklı olur ha bir de sakın ha sakın hormon iğnesine bulaşmayın kedinin kızgınlığını bastırmak için yapıyorlar bazı karaktersiz veterinerler, ama sağlığına çok zararlı bir iğne bunu da yazayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
taha yaman
Instagram
tahayamaan
Discord
tahayamaan#6708

Ben Sokaktan sahiplendim Tekirin Bi Cinsi Yaklaşık 1 aylık falan 4 5 ay oldu galiba Aksine Mutluyuz Hiç bir Kiri Zararı yok İlk gün Kumunu koklatcakzınız tuvaletinde oryaa yapıcak Size hiç Bi yükü yok Sadece bizim sağlığınız için Parazit aşılarını Düzenli yapıcaksın Veteriner Sana kimlik gibi bişey veriyor O düzene giriyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıntılı konuşmak istersen İletişime geçebilriiz
Ben Sokaktan sahiplendim Tekirin Bi Cinsi Yaklaşık 1 aylık falan 4 5 ay oldu galiba Aksine Mutluyuz Hiç bir Kiri Zararı yok İlk gün Kumunu koklatcakzınız tuvaletinde oryaa yapıcak Size hiç Bi yükü yok Sadece bizim sağlığınız için Parazit aşılarını Düzenli yapıcaksın Veteriner Sana kimlik gibi bişey veriyor O düzene giriyor zate

Ekler

• IMG_20201222_193230.jpg
    IMG_20201222_193230.jpg
    2.4 MB · Hit: 36
  • IMG_20201222_193230.jpg
    IMG_20201222_193230.jpg
    2.4 MB · Hit: 39
Top Bottom