Neler Yeni

Çözüldü✓ Ailem pc almıyor ne yapmalıyım

Ömer_19

80+ Bronze
Beyler ben pc yi kafada topluyorum biraz pahalı oluyor babama kampanya gelcek ucuz olcak şu fiyatta olcak falan diyom bakarız diyor gösteriyom para nerde oğlum diyo halbuki arabayı yeni sattık en sonunda tarih aldım adamdan ocak şubat gibi bakarız diyor o zaman fiyatlar kol gibi gircek diyom cevap vermiyor ben şimdi babama ne diyim ne yapayim ?????

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Beyler ben pc yi kafada topluyorum biraz pahalı oluyor babama kampanya gelcek ucuz olcak şu fiyatta olcak falan diyom bakarız diyor gösteriyom para nerde oğlum diyo halbuki arabayı yeni sattık en sonunda tarih aldım adamdan ocak şubat gibi bakarız diyor o zaman fiyatlar kol gibi gircek diyom cevap vermiyor ben şimdi babama ne diyim ne yapayim ?????
Sen bütçe söyle ben sana bi güzel topluyum belki bu sefer çevirmez :D

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

şahin doğan

80+ Platinum
Baban ocak şubat gibi demiş. Babanın kişiliğine göre biraz daha ısrar edersen sen PC'yi unut derim.

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
itopyayı sıkı takip et güzel indirimler oluyor yakaladığın zaman baba şu fiyattan şu fiyata düştü diye ikna edebilirsin
ha edemezsen de benim yaptığım gibi indirim kovalayıp parça parça al önce kasayı topla sonra monitör kulaklık vb

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Belki de maddi sıkışıklık vardır çok irdeleme. Çok istiyorsan işe gir kendin al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Birader babanı sen bile ikna edemediysen biz nasıl edelim.
Arabayı yeni sattık diyorsun da adamın masrafı vardır o vardır bu vardır, aceleci davranmaya gerek yok hocam.
İllaki fiyatlarda artış olacak ama elden bir şey gelmiyor. Bugün aldığını yarın alamıyorsun. O babana kalmış bir şey değil bulunduğumuz ülke şartlarından dolayı.

Ömer_19

80+ Bronze
Beklicez artık napak işe girme imkanı yok zaten okuldan eve zor dönüyoz bekleyelim

Top Bottom