Neler Yeni

Öneri Ailem

Nötr0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Salih GÜNEŞ
Babam oruç tuttuğu için hergün çok sinirli oluyor ve uyandığından itibaren anneme bana ve abime bağırıyor. Anneme küfür ediyor, hemde konuşmuyoruz bile buna rağmen kızıyor. Sabahdan iftara kadar ders calisiyorum, iftardan sonrada calisiyorum ama ders calismiyorum diye kiziyo öneriniz varmı?

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Klasik aile, sen ne kadar çalışsanda onların gözünde hiçbir zaman çalışmamışsındır. Tüm gün başını dersten kaldırmazsın 2dakika eline telefonu alırsın yada bilgisayarı açarsın tüm gün oyun oynamış muamelesi görürsün. Bazen bu söylenenleri duymamak gerekiyor. Saygıda kusur etmeden görmezden gelmeni öneririm.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Vallahi bu konuyu abinle ve annenle birleşip bir masaya yatırın bence.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Vallaha yapacak çok bisey yok hem karantina olsun hem oruc olsun çok bisey yok

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Babam oruç tuttuğu için hergün çok sinirli oluyor ve uyandığından itibaren anneme bana ve abime bağırıyor. Anneme küfür ediyor, hemde konuşmuyoruz bile buna rağmen kızıyor. Sabahdan iftara kadar ders calisiyorum, iftardan sonrada calisiyorum ama ders calismiyorum diye kiziyo öneriniz varmı?
Tuttuğu oruç'un sevabı kalmaz. Aksine günaha girer.Pek konuşma yada babana anlat baba sabah ders çalışıyorum. Aksam da dinleniyim de

Nötr0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Salih GÜNEŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuttuğu oruç'un sevabı kalmaz. Aksine günaha girer.Pek konuşma yada babana anlat baba sabah ders çalışıyorum. Aksam da dinleniyim de
Babam pek öyle birisi değil, gördüğünden başka birşeyi umursamaz genelde.

VitoScaletta

80+ Gold
derslerini mutfakta çalış 2-3 saat yanında durduğunu görünce zaten saatlerce çalışıyor oğlum der ondan sonra telefon pc alıp odanda takılırsın

Nötr0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Salih GÜNEŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
derslerini mutfakta çalış 2-3 saat yanında durduğunu görünce zaten saatlerce çalışıyor oğlum der ondan sonra telefon PC alıp odanda takılırsın
Bilgisayardan soru çözüyorum yanında 2 saat falan sonra napıyon lan sen diyo ders calisiyom diyom cevap vermiyo ama denedim ise yaramadi

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Bilgisayardan soru çözüyorum yanında 2 saat falan sonra napıyon lan sen diyo ders calisiyom diyom cevap vermiyo ama denedim işe yaramıyo
Bisey sorucam ancak baban çalışıyor mu? Corona sürecinde izin'e veya direk çıkarıldı mı?

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Yaş kaç

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Aynı sorun herkeste var merak etme yalnız değilsin. Bazen " Dayanamayacaksan tutma lan o zaman " diyesim geliyor ama diyemiyorum. Allah belasını verse de baba işte ne yapacaksın?

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
14
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babam öğretmen çalışmıyor virüsden dolayı
babanın yaşını sordum ve benim babamda öğretmen emekli oldu yaşı 67 benimki 17 harbiden zor iş hem onun için hem senin için adamın hayatı stres ve hareket üstüne kurulu böyle bir durumda da patlama noktasına geliyor

Top Bottom