Neler Yeni

Ailemden birisi pozitif 3 doz aşım var karantinaya girer miyim?

Yasin Çınar

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Bugün az önce babamın covid 19 pozitif olduğunu öğrendim. Benim 3 doz covid 19 aşım var (biontech) ben karantinaya girer miyim ve yarın okula gidebilir miyim?

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Arkadaşlar merhaba. Bugün az önce babamın covid 19 pozitif olduğunu öğrendim. Benim 3 doz covid 19 aşım var (biontech) ben karantinaya girer miyim ve yarın okula gidebilir miyim?
Karantinaya girmezsin diye düşünüyorum hayat eve sığar yükleyip bakabilirsin

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
test olmayıp hiç kimseye bişey demezsen girmezsin😉

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Girmezsin, okula da gidebilirsin.
Ancak önce hayat eve sığardan kontrol et

TİTAN.

80+ Platinum
Kanka karantinaya girmiyorsun ama herkezin iyiliği için lütfen kendini karantinaya al sende varsa diğer insanlara bulaştırabilirsin

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka karantinaya girmiyorsun ama herkezin iyiliği için lütfen kendini karantinaya al sende varsa diğer insanlara bulaştırabilirsin
Zaten belirti vs. yok okulda da maske takıyorum cuma gitmem zaten yarın proje ödevi teslimi var o yüzden gitmek zorundayım

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka projeyi ver durumu açıkla gerekirse rapor al ama lütfen toplum içine çıkma
zaten az önce hocalara yazdım perşembe ve cuma okula gitmeyeceğim projeyi de haftaya vereceğim o iki gün içinde rapor alacağım doktordan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,147
Üyeler
166,329
Son üye
umut1234567
Top Bottom