Ailemden yardım istemelimiyim?

Zaten kartımı kırdım bu kadar batağa düştüm daha düşmem. Yukarda yazdim harçlık almıyorum ailem aydan aya faturamı öder abonman odere o kadar yemek vs evden götürürüm. Bayram vs gibi zamanlarda elime geçen 3-5 kutusuda alırlar ondan ne yapacağımı bilemedim.
çocuk nerden düştün buraya daha 15 yaşındasın
ailenin maddi durumu nasıl

Hocam harçlık vs almıyorum sorun o sadece aydan aya telefon faturamı öderler o kadar. Birde kalkıp 3 bin verecek hiçbir arkadaşım yok. Yemek vs evden götürdüm için otobüs abonman kullandım için ortada kaldım ve ne yapacağımı bulamadım.
Reis O Zaman Hafta Sonu Garson Olarak Tek Tek Gez Restorantları Durumu Anlat Yada Tarla Varsa Çevrede Çalış.
Hiç Dükkanı Olan Akraban Yok Mu Git Çalış Yada ChatGPT Sor Hahahah

çocuk nerden düştün buraya daha 15 yaşındasın
ailenin maddi durumu nasıl
Maddi durum kötü denmez asgeriden yüksek ama ben neredeyse 5 parasizim. Dışarı çıkarım arkadaşlarımla cebimde para olmaz ailem para istedim zaman ise vermezler. Bir çocuktan özendim kupon yapıyordu ve cebi hep doluydu bende o ona özendim ama meğerse yalanmış onun dedileri. Anne ve babasının cuzdanlarindan para çalıp okulda hava atıyormuş. Bende ona ozenince öyle oldu işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis O Zaman Hafta Sonu Garson Olarak Tek Tek Gez Restorantları Durumu Anlat Yada Tarla Varsa Çevrede Çalış.
Hiç Dükkanı Olan Akraban Yok Mu Git Çalış Yada ChatGPT Sor Hahahah
İstanbul'da tarla bukurmuyum bilmiyorum iş çok önce sordum ama kimse kabul etmedi. Kalıcı olarak çalışacak eleman istiyorlar.

Maddi durum kötü denmez asgeriden yüksek ama ben neredeyse 5 parasizim. Dışarı çıkarım arkadaşlarımla cebimde para olmaz ailem para istedim zaman ise vermezler. Bir çocuktan özendim kupon yapıyordu ve cebi hep doluydu bende o ona özendim ama meğerse yalanmış onun dedileri. Anne ve babasının cuzdanlarindan para çalıp okulda hava atıyormuş. Bende ona ozenince öyle oldu işte.

İstanbul'da tarla bukurmuyum bilmiyorum iş çok önce sordum ama kimse kabul etmedi. Kalıcı olarak çalışacak eleman istiyorlar.
Reis Durumun Sıkıntı Cidden Deden Babaanen Fln Vermezmi ???

Maddi durum kötü denmez asgeriden yüksek ama ben neredeyse 5 parasizim. Dışarı çıkarım arkadaşlarımla cebimde para olmaz. Bir çocuktan özendim kupon yapıyordu ve cebi hep doluydu bende o ona özendim ama meğerse yalanmış onun dedileri. Anne ve babasının cuzdanlarindan para çalıp okulda hava atıyormuş. Bende ona ozenince öyle oldu işte.
Kolay para hırsı genelde eldekini de kaybettirir neyse dediğim gibi ilk önce arkadaşlarına taktığın borcu ödemeye bak, taksit teklif et.

Ailene olan 3k'lık kısmı yerine koysan dahi hesap hareketlerine bakıp para girdi çıktısını fark ederler. Yakalandığında kumar oynadığını söyleme, oyun aldım, oyuna para yatırdım diyebilirsin. Oyuna yatırdım dediğinde verecekleri tepki kumara kıyasla çok daha az olur.

Kolay para hırsı genelde eldekini de kaybettirir neyse dediğim gibi ilk önce arkadaşlarına taktığın borcu ödemeye bak, taksit teklif et.

Ailene olan 3k'lık kısmı yerine koysan dahi hesap hareketlerine bakıp para girdi çıktısını fark ederler. Kumar oynadığını söyleme, oyun aldım, oyuna para yatırdım diyebilirsin. Oyuna yatırdım dediğinde verecekleri tepki kumara kıyasla çok daha az olur.
Oda doğru ama belirttim gibi ailem bana harçlık hiç vermiyor desem doğru olur. Sadece aydan aya faturamı ödüyorlar var ayda 400 TL abonman parasını veriyorlar. Evden okula yurusem desem 4.5 km yurunurmu bilmiyorum dersim sabah 7 de başlıyor. Nasıl para bulurum peki iş vs sordum başta ama herkes kalıcı eleman arıyor. Borç desem 1-2 arkadaşım var onlarada zaten borcum var.

Reis Yapcak Bir Şey Yok Ya Söyle Gitsin
Öylemi diyorsun.

Oda doğru ama belirttim gibi ailem bana harçlık hiç vermiyor desem doğru olur. Sadece aydan aya faturamı ödüyorlar var ayda 400 TL abonman parasını veriyorlar. Evden okula yurusem desem 4.5 km yurunurmu bilmiyorum dersim sabah 7 de başlıyor. Nasıl para bulurum peki iş vs sordum başta ama herkes kalıcı eleman arıyor. Borç desem 1-2 arkadaşım var onlarada zaten borcum var.

Öylemi diyorsun.
Evet Reis Kb Valla Diyecek Bir Şey Yok

Maddi durum kötü değil dedin; ailen neden para vermiyor peki, okul harçlığı da mı vermiyorlar?
Sen iste o zaman. Geç karşılarına düzgünce, haftalık istediğini belirt.

onlara suç at siz bana para vermiyodunuz bende böyle kazanmaya çalıştım falan ayağına yat arkadaşalrım hep dışarda yiyip içiyor bende özeniyodum böyle para kazanmaya çalıştım olmadı falan yap suç onların aw 15 yaşındaki çocuk parasız bırakılır mı

Geri