Aileme nasıl bilgisayar aldırabilirim?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Öncelikle merhabalar,
Eski bir laptopum var gt 525m i7 2. nesil 11 yıllık bir TOSHIBA laptop Aileme yeni bilgisayar alalım dediğimde her zaman ve herzaman bu bilgisayar senin ne isine yaramıyor diyor ve nerdeyse i7 11. nesil çıkaçak bana diyorlar senin bilgisayar i7
çıldırıcam.
Yeni PC nasıl aldırabilirim (Maddi durum sıkıntı değil )
Merhaba.Ben de yeni bilgisayar aldım.Öncelikle derslerine önem ver ki fazla oyun oynamayacağını anlasınlar.Ama ders çelışırken falan bakın şuan ders çalışıyorum,bugün 200 soru çözdüm gibi şeyler söyleme çünkü bir anda bu kadar ders çaışıp bunu gözlerine sokarsan sadece bilgisayar almak için böyle yaptığını dşünürler :).bu yüzden sen dersini çalış,fazla internette zaman geçirme,geçirdiğin vakittede internetten biraz ders çalış.Sonrasında annen veya baban odana geldiğinde ders çaıştığını görünce hırslandığını ve ders çalıştığını görsünler.Sonrasında yavaş yavaş aradan biraz zaman geçtiğinde anne/baba bu laptop ders çalışırken donmaya-görüntü gitmeye başladı falan de ama fazla da abartma,derecesinde bırak.sonrasında zamanla ders çalıştığını,ne kadar hırslı olduğunu görünce yavaş yavaş ikna olacaklardır.AMA SAKIN BİLGİSAYAR ALINDIĞINDA (alındı varsayıyorum :) ) DİREK TÜM GÜNÜNÜ OYNAYARAK GEÇİRME! biraz oyun biraz ders.Yoksa ileride bilgisauar için bir şey gerektiğinde güven problemi yaşarlar.ben böyle 2 3 ay içinde 6500 liralık bir bilgisayar aldırdım.hatta bu ralar borçlardan dolayı sıkışık oldukları için monitörü ben aldım(asus vg24vq)
zaten çalışıyordum böylelikle hem eğitimim daha da gelişti hem de oyun oynuyorum.Kendime bir program yaptım ve pc yi ona göre kullanıyorum
bunları yaparsan maddi sıkıntı da yok diyorsun kolayca alınacağını düşünüyorum benden bu kadar yazarken ellerim oruldu.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) (Bu arada intel demişsin ama AMD candır :D )

16
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RYZEN 5 3600 RX 570 bir PC istiyorum. bu arada çok mantıklı geldi teşekkür ederim yardımın için

Kardeşim bu konudan rahatsız oluyorsan siktirip gidebilirsin.
Teşekkürler
Lütfen forumda küfür etmeyin!

16

RYZEN 5 3600 RX 570 bir PC istiyorum. bu arada çok mantıklı geldi teşekkür ederim yardımın için

@White Ravens

16

Bence küfür ediyorsan sen gidebilirsin hatta konudan değil forumdan.

16

r 3600 ile 570 dengesiz eger pc toplayacak duruma gelirsen formua yaz bütçeyle toplayalım

Moderatör rahatsız olduğu için konu sahibi gitmiştir.
Benzer durumlarda yorumu raporlarsanız seviniriz.
İyi forumlar. (konu kilit)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,792
Üyeler
190,642
Son üye
mami658