istanbulda yaşıyorsan mağazasına gitben diyorum ki itopyadan alalım diyorlarki vatandan alalım da sistem 3 ün aynısını topladım 1200 TL fark etti hala diyorlarki vatan ben gerçekten nasıl ikna ediceğimi bilmiyorum
ya yani anlamadıgım diyorum ucuz diyorum, vatan kasaları kötü pahalı yok anlamıyorum bu vatan sevdasınıGüven problemi yaşıyorlarsa sıkıntı yapma 1 kulaklık 1 mouse ve 1 sistem aldım
Küçük şeyler 3 güne geldi
Sıkıntıda yaşamadım şuana kadar
maalesef istanbul da değilimistanbulda yaşıyorsan mağazasına git
hocam internetten psu patlamalarını izletin deki vatandaki sistemde bunlar kullanılıyor gecenin bir saati evde yangın çıkarır bu psular deya yani anlamadıgım diyorum ucuz diyorum, vatan kasaları kötü pahalı yok anlamıyorum bu vatan sevdasını
Mesaj otomatik birleştirildi:
maalesef istanbul da değilim
dedim 2 3 tanede video attım yok hala tık yokhocam internetten PSU patlamalarını izletin deki vatandaki sistemde bunlar kullanılıyor gecenin bir saati evde yangın çıkarır bu psular de
yani tamam kasaları kalitelii olsa tamam dicemde gercekten frisby korkutuyor benihocam internetten PSU patlamalarını izletin deki vatandaki sistemde bunlar kullanılıyor gecenin bir saati evde yangın çıkarır bu psular de
hocam ozaman şunu de madem bunu alacaksınız seneye bir tane daha pc lazım olacak bu pc seneye dayanmaz diyin belki işe yarardedim 2 3 tanede video attım yok hala tık yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani tamam kasaları kalitelii olsa tamam dicemde gercekten frisby korkutuyor beni
Hocam aynı sorun bendede varben diyorum ki itopyadan alalım diyorlarki vatandan alalım da sistem 3 ün aynısını topladım 1200 TL fark etti hala diyorlarki vatan ben gerçekten nasıl ikna ediceğimi bilmiyorum
Vatandan alacakt dedim fırsat böyle şöyle bir şey oldu aldılar bana.ben diyorum ki itopyadan alalım diyorlarki vatandan alalım da sistem 3 ün aynısını topladım 1200 TL fark etti hala diyorlarki vatan ben gerçekten nasıl ikna ediceğimi bilmiyorum