Annemi internetten bilgisayar almaya ikna edemiyorum

Cyflymder

80+
Reaksiyon skoru
30
Evet forum sakinleri başlıkta da gözüktüğü gibi annem kabul etmiyor. Ben görmeden fokunmadan bir şeye o kadar para vermem diyor. Vatan bilgisayara gidip oradan alalım diyor. Tabi bilen bilir vatandaki pc fiyatları internettekinden çok pahalı. Ben de o kadar fazla para verip hem de kötü bileşenli bir sistem almak istemiyorum. Internetteki satıcılar dolandırıcı diyor :D Annemi nasıl ikna edebilirim. İnternetten pc alan arkadaşlarım sureci bilgilendirici bir şekilde yazarsa annem belki kabul eder.

Evet forum sakinleri başlıkta da gözüktüğü gibi annem kabul etmiyor. Ben görmeden fokunmadan bir şeye o kadar para vermem diyor. Vatan bilgisayara gidip oradan alalım diyor. Tabi bilen bilir vatandaki pc fiyatları internettekinden çok pahalı. Ben de o kadar fazla para verip hem de kötü bileşenli bir sistem almak istemiyorum. Internetteki satıcılar dolandırıcı diyor :D Annemi nasıl ikna edebilirim. İnternetten pc alan arkadaşlarım sureci bilgilendirici bir şekilde yazarsa annem belki kabul eder.
Valla dostum ailelerimiz genelde tanıdıklarına güvenir. İşte kuzenlerin arasında senden büyük abin falan varsa durumu annene anlatabilir. Onun gözetimde falan alırsın. Veya ailende teknolojiden anlayan herhangi birinden.

istanbuldaysan itopya,incehesap gibi yerlerden alabilirsin. Ayrıca gamegarajda da internetten parasını ödeyip depodan alma diye bir seçenek bulunuyordu en son. hala geçerliyse ona da bakabilirsin.

17 yaşımdayken amerikadan laptop alıcaktım. Babam izin vermedi. İşte aile oturmasında konuyu dayıma açtım. O da babamı ikan etmişti. Böylece aldırmıştım.

Benimde yakın bakmıyorlardı ancak büyük kuzenlerimin sözünü dinleyene kadar 😄

internetten almayı kabul ettirip, birde sıkıntı çıkarsa vay haline

internetten almayı kabul ettirip, birde sıkıntı çıkarsa vay haline
Tövbe diyin hocam 😀
Ben de ondan korkuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

istanbuldaysan itopya,incehesap gibi yerlerden alabilirsin. Ayrıca gamegarajda da internetten parasını ödeyip depodan alma diye bir seçenek bulunuyordu en son. hala geçerliyse ona da bakabilirsin.
İşte öyle bir imkanım yok hocam
Keşke İstanbulda olsam

• Hahaha
Reaksiyonlar: Qzer
Vatandaki fiyatla interneteki fiyatı karşılaştırabilirsin de o zaman vatanda daha fazla para harcamam gerekicek tamamsanız olur vb

Parayı ailen veriyor ise kendileri bilir gitsinler +1500 tl kdv ile vatandan alsınlar istediğin parçaları.

Geri